Onvoorstelbaar voorspelbaar!

Kennisevent Programma Sprekers Techniekplein Locatie Contact

 

Hoe toepasbaar is predictive maintenance voor u? Wat zou u kunnen realiseren met de verkregen inzichten en hoe kan de technologie u hierbij ondersteunen? Predictive maintenance biedt enorme kansen maar wordt nog niet breed ingezet. Hoe dat komt?

Het verzamelen en analyseren van Big Data alleen is niet genoeg! Algoritmes kunnen helpen om te begrijpen wat de status is van vooral de mechanische componenten. De informatie van elektronische componenten, zoals gebruik en lifecycle zullen meegenomen moeten worden. Met als resultaat: daadwerkelijk inzicht in het onderhoudspatroon. Want áls er iets vervangen moet worden, moet je wel weten: door wát?

Tijdens dit kennisevent geven wij inzicht hoe de samenwerking te vergroten tussen machinebouwer, eindgebruiker, technische solution partner en leverancier. En hoe deze samenwerking te koppelen aan de voordelen van het digitaliseren van onderhoudsprocessen ter ondersteuning van een optimaal productieproces. Kortom: het is onze missie om predictive maintenance breed toepasbaar te maken.

Doe met ons mee en deel uw inzichten en ervaringen tijdens het itsme kennisevent op 26 september in Eindhoven. Grijp uw kans om kennis te maken met nieuwe perspectieven en mee te praten over de toepasbaarheid van predictive maintenance.