text.skipToContent text.skipToNavigation

Omron modification relay feet


Omron efectuează o serie de modificări ale releelor actuale.
Acestea includ următoarele modele:
  • P2RF-05-E
  • P2RF-08-E
  • PYF14A-E

Anexa prezintă toate tipurile care urmează să fie înlocuite, și alternativele
Click aici pentru prezentarea completă

Seria „veche” mai este disponibilă până în martie 2021. Aceasta înseamnă că ultima dată pentru preluarea comenzilor va fi 1 februarie 2021. Noua serie este acum complet disponibilă.

Diferențele dintre cele doua serii sunt minimale și sunt explicate înanexă.
Click aici pentru prezentarea diferențelor


​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​

Poate esti interesat si de:

itsme Serviciul de asistență tehnică nu răspunde niciodată cu „nu”
Serviciul de asistență tehnică vă stă la dispoziție pentru toate întrebările legate de automatizări industriale. Specialiștii de produs studiază problema împreună cu clientul și îi comunică acestuia opinia lor; fie că acest lucru se întâmplă la sediul central din Olanda, fie la birourile din străinătate. A avea toate cunoștințele la îndemână poate fi considerată o provocare în această lume în continuă schimbare, dar aceasta este ceea ce definește echipa, spune William van Heel de la itsme.
citiți mai departe
Industrial Automation 30yrs
itsme Industrial Automation este înființată de 30 de ani. După ce a început odată doar cu asistență, echipa de ingineri de aplicații și specialiști de produse oferă acum mult mai mult decât atât. Webinare, e-learning și cursuri de formare: itsme Industrial Automation sprijină în mod special fiecare client cu informații targetate. Și asta dintr-o perspectivă internațională, trecând peste granițele naționale.
citiți mai departe
MEMTECH
Raftul cu dosarele de curs din casa lui arată impresionant. Chiar mai mult de atât, dacă iei în considerare faptul că nu include toate cursurile de instruire pe care le-a urmat la itsme Industrial Automation. În total șaptesprezece, în doar trei ani. Destul de multe, spune Mehmet, dar destul de logic, în opinia sa. „ Obțin o mulțime de cunoștințela cursurile de instruire itsme.”
citiți mai departe