text.skipToContent text.skipToNavigation

Performanța ta; Produsele și serviciile noastre

Ai așteptări mari în ceea ce privește performanțele voastre. Pentru asta ai nevoie de cele mai bune produse, susținute de cele mai bune servicii. Cu noi, ai ajuns la locul potrivit. Brandurile noastre puternice, combinate cu expertiza tehnică, te pun în situația de a te concentra asupra lucrurilor care fac diferența pentru tine: businessul de bază. Fie că este vorba de aprovizionare, asistență tehnică, conexiuni EDI, asistență internațională, raportare clienți, reparații sau punere în funcțiune, îți oferim încrederea familială a experienței de 100 de ani într-un mod eficient și actualizat! Un portofoliu vast de produse mecanice și electrice, combinat cu expertiză specializată în departamentele noastre de soluții Lighting Technology, Industrial Automation și Connected Business (soluții logistice) ne diferențiază și ne recomandă pentru a te ajuta. Numim asta Making You Succeed.

Expertiza nostră în industrie; Succesul tău

Standardizarea este unul dintre standardele din industrie. Cu experiența și expertiza noastră, știm asta și știm ce face diferența pentru tine. Dar știm și înțelegem că afacerea voastră nu este standard. Cu mentalitatea noastră „de ce nu?”, mergem până la rezultat; sfătuim, procesăm, monitorizăm, furnizăm și susținem cele mai bune produse și servicii pentru voi. Pentru peste 1 milion de produse, oferim o gamă largă de suport logistic, variind de la numere de produse ale clienților, aprovizionare, zile de livrare fixe, livrare completă, stocuri specifice clienților, kitting, monitorizare proactivă a comenzilor , sau  chiar optimizări kanban și multe altele. Toate suportate de sistemul nostru de încredere  SAP, care reprezintă coloana vertebrală a serviciilor și operatiunilor itsme, și deschis către tine prin intermediul platformei noastre online. Așadar, încerca-l acum și spune-ne ce părere ai despre posibilitățile pe care vi le oferă.

itsme | MakingYouSucceed!

O relație de afaceri durabilă, și în special o relație (tehnic industrială) furnizor - client, este întotdeauna bazată pe înțelegerea reciprocă și valoarea adăugată. Livrarea de beneficii clar măsurabile. De aceea dorim să vă creștem veniturile și să vă reducem costurile și riscurile. Realizăm asta împreună prin utilizarea targetată a competențelor noastre în domeniile tehnologiei și serviciilor de furnizare.