text.skipToContent text.skipToNavigation

Servicii de date


Suntem mai mult decât bucuroși să utilizăm sistemul nostru ERP complet și experiența noastră vastă legată de soluții logistice inteligente în beneficiul tau. Înțelegem că adesea este dificil de integrat un pachet de informații logistice, majoritatea sistemelor ERP nefiind concepute pentru acest lucru!

Preferi să comanzi utilizând numerele tale de articol, nici o problema! Suntem bucuroși să organizăm asta pentru tine.

Cu ajutorul serviciilor de date, vă putem oferi alternative multiple pentru articolele „exotice” din comenzi. Pe baza acestor informații esențiale și a soluțiilor noastre practice, puteți reduce riscul de a provoca, de exemplu, o oprire a producției. Ne bucurăm să folosim informațiile noastre detaliate pentru ca dvs. să vă puteți continua activitatea!

Utilizând serviciile noastre „link and match”, veți avea acces la datele noastre extinse despre articole, cu care vă puteți îmbogăți cu ușurință propriile date de bază privitoare la articole. Toate datele actualizate despre articole sunt disponibile pentru dvs.

Trebuie doar să introduceți datele despre articolul dvs., inclusiv orele de livrare, apoi putem verifica disponibilitatea articolelor dvs. și putem îmbunătăți în mod specific datele despre articolul dvs. De exemplu, cu informații despre ciclul de viață, fișe cu date de siguranță, fișe de conformitate RoHS și țara de origine. Și acest lucru este foarte util dacă doriți să vă exportați echipamentele!

Pe scurt: problemele dvs. secundare reprezintă principala noastră preocupare. Servicii și soluții logistice inteligente în beneficiul dvs. Aceasta este competența noastră principală!

​​​​​​​

Poate esti interesat si de:

Calcul Estimativ al Valorii Proiectelor
Adesea, există mai multe proiecte de recondiționare sau instalare, ce trebuie executate în paralel cu activitatea de zi cu zi. Este evident că unul dintre aceste aspecte va avea prioritate, în detrimentul celuilalt. Luați legătura cu noi pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră începând de la planificarea proiectului, stabilirea obiectivelor și până la calcularea costurilor. În funcție de natura proiectului avem posibilitatea de a găsi și soluții alternative, pe care poate că nu le-ai luat anterior în calcul.
Citiți mai departe
Parametrizare
Astăzi, hardware-ul și software-ul sunt două componente ale unei unități, care au devenit inseparabile. Ca urmare, nu mai este suficient să supravegheați doar componentele fizice. După cablarea și conectarea corespunzătoare a unei componente, încep procedurile de reglare fină. Sistemele vor avea o performanță maximă numai dacă au fost efectuate configurările software adecvate.
Citiți mai departe
Punchout OCI
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Care este statusul de inventar al unui produs? Sunt aranjamentele prețurilor actualizate? Și care este timpul de livrare? Fără o perspectivă în timp real, mentenanța produselor durează foarte mult. Și toate acestea în timpul în care ați dori să vă concentrați mai mult pe afacerea dvs. de bază.
citiți mai departe
Conexiunea EDI
Competiția internațională menține fiecare producător de mașini în alertă. Incluzând departamentul de achiziții, unde eficiența face diferența, acum mai mult ca niciodată. Luați spre exemplu impactul unei linii de comandă: o sarcină ce durează un minut, dar repetată de zeci de mii de ori în decurs de un an, devine un element cu un cost semnificativ. Se întâmplă acest lucru în compania ta? Întrebați-ne despre conexiunea EDI: Electronic Data Interchange, Transformați minute în secunde și beneficii.
citiți mai departe

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: