text.skipToContent text.skipToNavigation

Automatizarea sistemelor, oferită de Siemens

Cerințele pe care trebuie să le respecte utilajele și fabricile moderne sunt într-o creștere constantă, în toate industriile. Cu ajutorul sistemelor de automatizare de la Siemens, puteți acoperi toate cerințele, beneficiind de o eficacitate maximă, flexibilitate și eficiență a costurilor.

Consecvent și eficient

Portofoliul adaptabil al familiei SIMATIC asigură o soluție optimă pentru fiecare domeniu de aplicare. Profitați de consecvența comprehensivă a sistemului: Alături de componenta de inginerie integrată din portalul TIA, vă va ajuta să vă reduceți substanțial costurile și timpul de punere pe piață a produselor.

ESelektro oferă diverse cursuri de instruire Siemens, pentru începători și experți.

Poate esti interesat si de:

Siemens Step7 Classic
STEP 7 este software-ul pentru programarea controlerelor logice programabile \(PLC\) din familia SIMATIC S7 de la Siemens AG și este succesorul STEP 5 destinat controlerelor SIMATIC S5. Datorită utilizării pe scară largă a controlerelor SIMATIC \(controlerele PLC și pentru PC\), STEP 7 a devenit aproape un standard în Germania și concurează cu alte instrumente de programare care, la rândul lor, au la bază IEC 61131-3.
Citiți mai departe
Siemens TIA Portal
Portalul de automatizare complet integrat \(portalul TIA\) vă oferă acces nerestricționat la gama noastră completă de servicii de automatizare digitalizate, de la planificare digitală și inginerie integrată și până la operarea transparentă.
Citiți mai departe
Siemens Convertisseurs de fréquences
Cu ajutorul familiei de convertizoare SINAMICS, puteți rezolva orice sarcină individuală din domeniul acționării, în intervalul de tensiune scăzută, tensiune medie și curent continuu.
Citiți mai departe
Siemens Step5
STEP 5 este software-ul de programare pentru controlerele logice programabile Simatic S5 de la Siemens.
Citiți mai departe