text.skipToContent text.skipToNavigation

Stoc Dedicat Clienților


Unele produse trebuie să fie întotdeauna disponibile. Chiar dacă acestea nu fac parte din sortimentul standard ES Elektro. De aceea, ar trebui să ne întrebi despre posibilitățile de a tine un stoc dedicat pentru tine, în  acest caz noi depozităm materialele în centrul nostru de distribuție și le vom avea disponibile oricand. Facem asta pe baza unui acord pentru un inventar minim și maxim și de asemenea, supraveghem gestionarea corectă a inventarului în așa fel încât să fie mereu disponibil.


​​​​​​​Vorbiți cu experții noștri

Un stoc dedicat clienților ușurează cursul proiectelor și asigură disponibilitate pentru piesele critice Ești curios despre beneficiile aduse companiei tale? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Impachetare KIT
Kitting ține lucrurile în mișcare! Mai multe produse sunt livrate într-un kit, numerotat cu un număr unic de articol și impachetat după dorința clientului. Un kit este, prin urmare, un produs personalizat, furnizat direct de noi, menit sa îți ia grijile de pregătire de pe cap. În schimb, te poți apuca direct de asamblarea unei mașini, a unui tablou electric sau de mentenanța unui echipament, deoarece ai toate piesele de care ai nevoie în acel kit.
citiți mai departe
VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: