text.skipToContent text.skipToNavigation

Suport Privind Subvențiile


Investiția în iluminat se plătește singură. Desigur, dacă poți utiliza subvențiile reduci astfel timpul de rambursare. Dar cum te califici pentru acest lucru? Ce trebuie să faci? Cu ajutorul asistenței privind subvențiile din partea itsme Lighting Technology, nu trebuie să te mai ocupi tu de acest aspect. În schimb, economisești timp. Și beneficiezi de o cerere de subvenționare încununată cu succes.


Folosește programe guvernamentale de subvenții

Periodic apar programe guvernamentale de subvenții pentru cei care investesc în tehnici eficiente din punct de vedere al energiei. Programele se aplică și iluminatului și fac posibilă deducerea parțială a costurilor de investiție. Cu toate acestea, cererea trebuie să fie completă și corectă, inclusiv documentația necesară. Necesită prea mult timp? Nu și atunci când ne ocupăm noi de aceasta.


​​​​​​​Ești interesat?

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Proiectare
​​​​​​​Analiza locației confirmă viabilitatea noului sistem de iluminat în interiorul și în jurul fabricii existente? Sau vrei ca iluminatul să aibă un randament optim la noua locație? Cu un design realizat de itsme Lighting Technologies, depui un efort structurat pentru a obține situația de iluminat dorită sau necesară. Proiectăm și calculăm, diferențiem funcționalitățiile spațiilor și luăm în considerare normele specifice.
citiți mai departe
Tendering produse/servicii
De obicei, departamentul de achiziții are mai puțin de-a face cu iluminatul. Așadar, te întrebi cum se realizează caietul de sarcini pentru iluminat. Dorești să petreceți timp prețios cu acest lucru? Sau preferați să vă bazați pe un consultant de încredere în materie de iluminat? Folosiți asistența noastră privind licitațiile. Cu ajutorul suportului noastru complet, vă puteți concentra pe core business. O idee profitabilă.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: