text.skipToContent text.skipToNavigation

Produse petrochimice, petrol și gaze


Tranziția în domeniul energiei ocupă un loc de frunte pe agenda politică și industrială. Cu toate acestea, ponderea energiei eoliene și solare în aprovizionarea cu energie este încă modestă și, pentru mulți ani de acum înainte majoritatea mașinilor vor continua să funcționeze pe bază de combustibili fosili. Aceasta înseamnă că, pentru moment, industria de petrol și gaze naturale și industria petrochimică vor funcționa în continuare la capacitate maximă.

Cu toate acestea, sectorul se află în atenția publică. Aceasta ca urmare a contribuției sale majore la emisiile de CO2 și a altor efecte secundare nocive (emisii, scurgere, produse reziduale) implicate în extracție și prelucrare. În plus, explorarea și exploatarea câmpurilor de petrol și gaze necesită investiții tot mai mari și dezvoltarea de tehnici noi. Rezervele ușor de extras au fost deja epuizate - sau epuizarea lor viitoare determină daune (și cutremure).

Pe scurt, sunt necesare inovații continue și operații fiabile, „curate”, pentru a menține această industrie în funcțiune. Un factor care complică situația este imprevizibilitatea pieței mondiale din cauza evoluțiilor geopolitice și a prețurilor fluctuante ale petrolului care influențează puternic disponibilitatea investițiilor. În acest domeniu de influență, industria trebuie să-și îmbunătățească eficiența, făcând în același timp inovații tehnologice. Acest lucru se poate realiza numai în colaborare cu entități cum ar fi furnizorul tehnic cu valoare adăugată.

Partenerul respectiv oferă o gamă largă de consumabile pentru componente mecanice și electrice,  și poate contribui la menținerea costurilor sub control. Posibilitățile includ standardizarea componentelor și logistica și service-ul sofisticat pentru întreținerea specifică a instalațiilor de proces. Mai mult, acest furnizor cunoaște reglementările privind siguranța în exploatare (protecția împotriva exploziilor, ATEX) și dorește să contribuie cu idei privind reducerea impactului asupra mediului. Pentru inovarea în domeniul sustenabilității și optimizării proceselor, acesta poate, de asemenea, să furnizeze tehnologia necesară. În acest mod, furnizorul tehnic cu valoare adăugată oferă sectorului o nouă energie.

Poate esti interesat si de:

LIVRARE just-in-time
Preferi să menții inventarul la un nivel cât mai scăzut. Cu cât ai de întreținut mai puține proiecte interne, cu atât veți cheltui mai puțin pentru administrare și pentru metri pătrați ocupați. În schimb, eficiența proceselor logistice va crește, fiind însoțită de o mai mare fiabilitate și calitate pe care le vei putea oferi clienților tai. Cu ajutorul livrării just-in-time, ne va face plăcere să contribuim la acest rezultat. Este flexibilă și adaptată organizației tale., ceea ce face ca produsele să fie disponibile în momentul în care ai nevoie de ele.
citiți mai departe
Consultanta la locul de munca - tehnica
Indiferent cât de avansată este o mașinărie de la locul dumneavoastră de muncă, care este situația în ceea ce privește tot ceea ce se află în jurul acesteia? Există suficientă lumină? Dvs. și colegii dvs. aveți totul la îndemână? Și foarte important: beneficiați de suficientă protecție? Cel mai bun loc de muncă este acela în care angajatul are la dispoziție tot ceea ce necesită. Exact asta vă oferim, prin serviciile noastre de optimizare a locului de muncă.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: