text.skipToContent text.skipToNavigation

Convertizoare de frecvență Siemens

Cu ajutorul familiei de convertizoare SINAMICS, puteți rezolva orice sarcină individuală din domeniul acționării, în intervalul de tensiune scăzută, tensiune medie și curent continuu. De la invertorul Siemens la motoare și comenzi, toate componentele de acționare se potrivesc perfect și pot fi integrate cu ușurință în automatizarea existentă. Cu SINAMICS, sunteți pregătit pentru digitalizare. Beneficiați de procese de inginerie extrem de eficiente, susținute de o varietate de instrumente pentru întreaga dezvoltare a produsului și pentru procesul de producție. Și, de asemenea, economisiți spațiu în panoul de control, datorită tehnologiei de siguranță integrate.

ESelektro oferă cursul Convertizorul de frecvență Siemens G110/G120

În acest curs, participanții vor afla informații despre designul sistemului de acționare SINAMICS G110/G120, precum și despre funcțiile și parametrizarea acestuia. Veți afla cum să utilizați software-ul de punere în funcțiune STARTER. În timpul acestui curs, veți configura un convertizor de frecvență și veți efectua analiza defecțiunilor, în funcție de codurile de eroare.

Poate esti interesat si de:

Siemens
Cerințele pe care trebuie să le respecte utilajele și fabricile moderne sunt într-o creștere constantă, în toate industriile.
Citiți mai departe
Siemens Step7 Classic
STEP 7 este software-ul pentru programarea controlerelor logice programabile \(PLC\) din familia SIMATIC S7 de la Siemens AG și este succesorul STEP 5 destinat controlerelor SIMATIC S5. Datorită utilizării pe scară largă a controlerelor SIMATIC \(controlerele PLC și pentru PC\), STEP 7 a devenit aproape un standard în Germania și concurează cu alte instrumente de programare care, la rândul lor, au la bază IEC 61131-3.
Citiți mai departe
Siemens TIA Portal
Portalul de automatizare complet integrat \(portalul TIA\) vă oferă acces nerestricționat la gama noastră completă de servicii de automatizare digitalizate, de la planificare digitală și inginerie integrată și până la operarea transparentă.
Citiți mai departe
Siemens Step5
STEP 5 este software-ul de programare pentru controlerele logice programabile Simatic S5 de la Siemens.
Citiți mai departe