text.skipToContent text.skipToNavigation

Optimizare logistica


​​​​​​​Obține tot ceea ce este de livrat într-o singură expediere sau în mai multe! Sau la o zi și o oră de livrare specifică, decide tu cum ne ocupăm de livrări. Dorești articole direct din stoc, împreună cu altele de la furnizor într-o singură livrare?
​​​​​​​
​​​​​​​Cu sau fără ambalare specială, nimic nu este imposibil pentru noi! Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Furnizor
Utilajele dvs. ar trebui să lucreze pentru dvs. Acest lucru pare logic, deși vă confruntați cu numeroase aspecte practice pe durata unei zile. De exemplu, cum organizați în mod optim procesul de întreținere a instalațiilor? Când și ce piesă comandați? Și, nu mai puțin lipsit de importanță: cum vă asigurați că totul este la locul său, fără a fi necesar să vă preocupați prea mult în această privință?
Citiți mai departe
Impachetare speciala
Comenzile trebuie să sosească la timp la destinație, nedeteriorate! Adresează-ne întrebări despre posibilitatea utilizării unor ambalaje speciale. Noi îți ambalăm produsele conform dorințelor și furnizăm toate documentele necesare pentru expediere, inclusiv documentele vamale și fișele de date privind siguranța materialelor.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: