text.skipToContent text.skipToNavigation

Integrarea sistemelor


​​​​​​​În construcția de mașini și automatizarea industrială, accentul cade mai mult ca niciodată pe integrarea sistemelor. Componentele separate, (sub)modulele, sistemele, dispozitivele și mașinile sunt integrate în linii de producție complete. Tehnologia este prea complexă, iar aplicabilitatea proiectelor prea mari pentru ca o singură entitate să controleze instalarea la toate nivelurile nu este ușoară. Evident, integratorul de sisteme este și rămâne responsabil de funcționarea tehnică a mașinii (liniei). Acesta trebuie, de asemenea, să monitorizeze executarea proiectului, din punct de vedere al costurilor, timpului de execuției și calității.

În timp ce sarcinile și responsabilitățile sunt împărțite de-a lungul lanțului valoric, integratorul de sisteme trebuie să dețină o gamă largă de cunoștințe, experiență și competență. Spre exemplu, trebuie să cunoască domeniul la care se referă aplicația. În plus, trebuie să specifice și să realizeze sistemul de mișcare și control la un nivel înalt și, de asemenea, să definească și să monitorizeze interfețele dintre diversele (sub)sisteme. Iar comunicarea industrială trebuie să fie aranjată în mod adecvat, în cadrul instalării și cu sistemele externe pentru fabrică (SCADA, MES) și automatizarea biroului (ERP).

Dacă o entitate poate oferi asistență în această privință deoarece are o arie de activitate extinsă, aceasta este furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată. Acesta deservește numeroase domenii de aplicare, cu o gamă largă de produse și tehnologii. Furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată cunoaște tehnologia mișcării și controlului și poate oferi tehnologia necesară pentru rețelistică. Și, desigur, pune la dispoziție produsele și tehnologia din domeniul mecanic și electric de care are nevoie integratorul de sisteme.

Furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată poate fi utilizat și pentru lucrul pe proiecte și poate oferi sprijin în privința soluțiilor de logistică ajutând la eficientizarea proceselor complexe de integrare a sistemelor. Livrarea coordonată către mai mulți parteneri, în cadrul unui proces de integrare a sistemelor, poate reprezenta o opțiune. Prin monitorizarea inovării produselor și a posibilei lor uzuri, acesta poate garanta faptul că listele de materiale sunt actualizate la toți partenerii. Concluzie: integrarea în proiect a unui furnizor cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată reprezintă cheia succesului.

Poate esti interesat si de:

Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: