text.skipToContent text.skipToNavigation

Cercetare de piață și externalizarea aprovizionarii


​​​​​​​Echipa ta lucrează continuu pentru a face față provocărilor impuse de producția zilnică? Pentru toți timpul este limitat. Chiar dacă timpul nu le permite să fie la zi cu cele mai recente evoluții și tendințe tehnologice, noi va înțelegem pe deplin îngrijorarea. Dorința noatra este să va ajutăm să fiți la zi cu cele mai recente informații, care vă pot ajuta să faceți diferența într-o piață competitive!

Datorită gamei noastre extinse de produse și furnizori, inginerii și tehnicienii noștri investesc o mare parte din timpul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii. Uneori, poate fi vorba despre o nouă interfață oferită pentru un anumit motor, în alte cazuri poate fi vorba despre o actualizare firmware care pune la dispoziție noi funcționalități, ce bineînțeles pot fi valorificate în proiectele tale.


​​​​​​​Fii la zi cu informațiile, și nu lasă concurența să ți-o ia înainte

Prin analizarea pieței și educatia continuă a experților, putem găși soluții pentru întrebările pe care poate le ai acum sau care poate vor apărea pe parcusul procesului. Pe lângă faptul că avem acces la soluțiile și ofertele din ce în ce mai complexe de pe piața instalațiilor electrice, hidraulice,  pneumatice sau a celor de automatizare, acordăm o atenție sporită și ne implicăm în rezolvarea problemelor care pot apărea în diverse proiecte în care suntem implicați.

Punctul nostru forte este reprezentat de numărul mare de furnizori pe care îi avem în portofoliu, de independență și de focusul noastră în a găsi soluția tehnică potrivită.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.
 

Poate esti interesat si de:

Update informatii tehnice
Performanța a crescut în ultimii ani, iar echipamentele de producție s-au înmulțit? Felicitări! Dar trebuie să ai în vedere că lucrurile nu se vor opri aici. Gândeste-te câte bătăi de cap și ce volum mare de muncă va implica acest lucru. V-a deveni din ce în ce mai complex de gestionat numărul mare de echipamente pe care le aveți în inventar.
Citiți mai departe
Servicii End-of-life
Cunoașteți ciclul de viață al echipamentelor din producție? Știi în ce moment ar fi recomandată următoarea intervenție sau când va fi absolut necesară. Aceste lucruri simple îți pot fi de folos pentru a preveni un dezastru, întreruperea producției? Deși în trecut, majoritatea componentelor mecanice funcționau zeci de ani – cu ajutorul unei picături de ulei – durata de viață a echipamentelor moderne scade în mod constant. Acest lucru este foarte neplăcut dar în același timp poate fi prevăzut. Având din ce în ce mai mulți consumatori de energie în rețea pot apărea fluctuații, iar acest lucru poate crea disconfort pentru unele echipamente mai sensibile din rețea.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: