text.skipToContent text.skipToNavigation

Platforma web


Platforma web itsme ES Elektro oferă un catalog electronic cu peste 2 milioane de produse pentru industrie si ingineria mecanică si electrica. Dar vei găsi, de asemenea, multe funcționalități personalizate pentru munca ta zilnică cu ajutorul platformei noastre, cum ar fi: o imagine de ansamblu clară asupra comenzilor, livrărilor, facturilor și chiar asupra ofertelor. Prin urmare, poți vedea statusul în orice moment și la orice oră. Întotdeauna în timp real!


Gestionare proprie

Itsme ES Elektro, în calitate de furnizor de servicii tehnice de top, îți oferă posibilitatea de a-ți gestiona propriile date despre produse, precum și setările logistice, cum ar fi adresele de livrare, zilele de livrare fixe, livrările complete etc. Mai mult de atât, există metode facile de simplificare a procesului de comandă în cadrul sistemului nostru prin liste de comenzi individuale și comenzi rapide.
 

Baza de date cu produse proprii

Posibilitățile de corelare și personalizare a datelor noastre îți permit să creezi propria bază de date cu produse. Prin urmare, poți îmbunătăți calitatea datelor și poți identifica noi modalități de a crește eficiența, de exemplu prin introducerea numărului de articol al produsului în sistemul nostru, care apoi va fi afișat și tipărit pe toate documentele aferente.
 

​​​​​​​Configurează-ți propriul sistem

Sau faci un pas mai departe și configurează-ți propriul sistem kanban online! În plus, platforma noastră web oferă informații despre cele mai recente produse și dezvoltări tehnologice importante pentru tine. Doriți mai multe informații? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Servicii date
Suntem mai mult decât bucuroși să utilizăm sistemul nostru ERP complet și experiența noastră vastă legată de soluții logistice inteligente în beneficiul tau. Înțelegem că adesea este dificil de integrat un pachet de informații logistice, majoritatea sistemelor ERP nefiind concepute pentru acest lucru! Preferi să comanzi utilizând numerele tale de articol, nici o problema! Suntem bucuroși să organizăm asta pentru tine.
Citiți mai departe
Servicii informationale
Transformați informațiile în valoare pentru organizația dvs. În funcție de întrebarea dvs., specialiștii noștri vor începe să lucreze imediat pentru dvs.
Citiți mai departe
Punchout OCI
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Care este statusul de inventar al unui produs? Sunt aranjamentele prețurilor actualizate? Și care este timpul de livrare? Fără o perspectivă în timp real, mentenanța produselor durează foarte mult. Și toate acestea în timpul în care ați dori să vă concentrați mai mult pe afacerea dvs. de bază.
citiți mai departe
Conexiunea EDI
Competiția internațională menține fiecare producător de mașini în alertă. Incluzând departamentul de achiziții, unde eficiența face diferența, acum mai mult ca niciodată. Luați spre exemplu impactul unei linii de comandă: o sarcină ce durează un minut, dar repetată de zeci de mii de ori în decurs de un an, devine un element cu un cost semnificativ. Se întâmplă acest lucru în compania ta? Întrebați-ne despre conexiunea EDI: Electronic Data Interchange, Transformați minute în secunde și beneficii.
citiți mai departe

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: