text.skipToContent text.skipToNavigation

SPOS


SPOS (Spare Parts Organising Service) se referă la serviciul de organizare a pieselor de schimb. Proiectat pentru a digitaliza inventarul, rezultatul este un fișier clar, pentru gestionarea bunurilor în sistem. Cu SPOS de la ES Elektro, nu va mai trebui să cauți piesele de schimb, vei avea acces direct la un depozit bine organizat.


Plus valoare

Considerați SPOS ca pe un plus de valoare, adus la cunoștințele noastre de consultanță în  domeniul depozitelor tehnice. SPOS se asigură că toate detaliile pieselor de schimb sunt cunoscute, astfel se grăbește semnificativ procesul de comandă. De altfel, facilitam același proces oferindu-vă și materiale cu cod de bare. Creeaza liniște, evita întârzierile și alege din cele trei variante ale noastre pentru inventarierea pieselor de schimb:
 • Reorganizarea pieselor de schimb
 • Reorganizarea pieselor de schimb, incluzând codurile de bare
 • Reorganizarea pieselor de schimb, incluzând codurile de bare și depozitul


​​​​​​​Vorbește cu experții noștri

Ești curios de impactul SPOS in gestiunea ta? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
Scanare proprie
Ați prefera să mențineți operațiunile pentru produsele cu valoare scăzută la un minim. Așadar, este timpul să aflați mai multe despre beneficiile soluției noastre de scanare proprie. Simplificați procesul de comandă a materialelor cu valoare scăzută și obțineți un randament mai mare plus o disponibilitate optimă a produselor.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: