text.skipToContent text.skipToNavigation

Configurații de Testare


În peisajul în continuă schimbare al automatizărilor industriale cu siguranță nu dorești să fii luat pe nepregătite. A rămâne pe loc nu este o opțiune. Doar drumurile noi ne vor duce mai departe. Cu toate acestea, costurile pot fi destul de ridicate, mai ales dacă dorim doar să testăm ceva. Vă putem ajuta, realizând configurații de testare. Stabilim împreună cu voi care sunt echipamentele de care aveți nevoie, le găsim, le închiriem și ne asigurăm că noua configurație funcționează corect. Credeți-ne: ne plac aceste tipuri de experimente. Reprezintă contribuția noastră la modelul "Construiește-Măsoară-Învață". Și mai mult, la succesul tău!.


Ce părere ai?

O configurație de testare nu apare brusc pe masă. Cu siguranță te gândești de ceva timp la ea - așa cum am face și noi în locul tău. De aceea, vom discuta mai întâi despre obiectivele tale. Doar astfel vom putea alege componentele necesare - în funcție de nevoile tale, indiferent dacă este vorba de o configurație „de la zero” sau despre simpla alegere a unui sistem de control pentru o linie de producție nouă. 


​​​​​​​Povestește-ne ideea ta

Venim cu o configurație de testare pentru a te ajuta în eforturile de cercetare și dezvoltare. Lucrurile pot merge prost, mai ales în această fază. Dar cine știe, o configurație de testare se poate dovedi începutul unui concept cu totul nou. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline, și discută ideea ta

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: