text.skipToContent text.skipToNavigation

Calibrare


​​​​​​Ce anume îți spune o anumită valoare? În ce măsură detaliile despre presiune și temperatură corespund standardelor aplicabile? Dorești claritate, dar și securitate. Întreabă-ne despre calibrarea echipamentelor de măsurare. Compară rezultatul cu valoarea cunoscută și interpretează corect măsurătorile.


​​​​​​​Înapoi la activitatea normală

După ce a fost reparat, un produs trebuie să continue să facă ceea ce a făcut și mai înainte. Așadar, ne asigurăm că va face într-adevăr acest lucru, datorită calibrării detaliate. Calibrările noastre sunt efectuate cu precizie, așadar vei ști exact ce vei măsura ulterior. Dorești să calibrezi un produs? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Reparatii service
Ce faci cu produsele defecte? Le reparați sau le înlocuiți? Și, indiferent de ceea ce alegi, care este costul? Folosind serviciul nostru de reparații, știți de la început care este situația. Ne deplasăm și colectăm produsul, evaluăm defecțiunea și vă oferim o propunere specifică, cu mai multe opțiuni. Vei duce produsul la reparat? În acest caz, vom deduce costurile de evaluare din prețul final.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: