text.skipToContent text.skipToNavigation

Proiectare


​​​​​​​Analiza locației confirmă viabilitatea noului sistem de iluminat în interiorul și în jurul fabricii existente? Sau vrei ca iluminatul să aibă un randament optim la noua locație? Cu un design realizat de itsme Lighting Technologies, depui un efort structurat pentru a obține situația de iluminat dorită sau necesară. Proiectăm și calculăm, diferențiem funcționalitățiile spațiilor și luăm în considerare normele specifice.


Faci lumină asupra beneficiilor

Din proiectul nostru se poate vedea exact de ce este nevoie, care este investiția necesară și ce beneficii va produce. Proiectul nostru de iluminare oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tuturor calculelor și nivelurilor de iluminare. De asemenea, include hărți, vizualizări 3D și un deviz estimativ. Îți oferim desene AutoCAD și redări 3D opționale, și putem face ca oferta de materiale să fie atractivă și din punct de vedere comercial prin itsme ES Elektro. Proiectul nostru servește și ca bază pentru o cerere de ofertă specifică de la instalatori. 


ES Elektro oferă sisteme de iluminat pentru locațiile de producție noi sau existente.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Second opinion
Dorești siguranță, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viitorul plan de iluminat la locul de producție. Suntem bucuroși să evaluăm un proiect de iluminat existent, indiferent dacă se referă la o investiție viitoare sau la specificațiile tehnice ale iluminatului existent. După ce primim documentația de la specialiștii tăi, vom evalua dacă este completă și îți vom trimite o ofertă gratuită pentru un raport tip ”second opinion”.
citiți mai departe
Tehnologii de iluminat
Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începeți pentru locația dvs. de producție? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede veți vedea un profit? În cadrul unei game enorme de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă tehnologia de iluminat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Sustenabilitate totală
  La periferia Hengelo-Zuid, tonele de deșeuri și-au găsit un nou scop în fiecare an. Prin incinerare, separare și compostare, energia și materiile prime sunt extrase și își găsesc drumul înapoi în societate. Odată cu căldura care este eliberată în timpul incinerării, Twence generează suficientă energie pentru a furniza electricitate pentru jumătate din toate gospodăriile din Twente \(regiune din estul Țărilor de Jos\). Pentru a garanta continuitatea tuturor instalațiilor, operatorii efectuează runde regulate de inspecție la instalații, așa că este importantă o vizibilitate bună. Trecând de la iluminarea fluorescentă la LED, Twence a apelat la ajutorul itsme.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  25 iun. 2020
  Janssen lighting
  Pornind de la motto-ul său, Johnson&Johnson a dezvoltat programul Healthy Future 2015: un plan strategic pe cinci ani pentru prioritățile din domeniile societății și sustenabilității. Compania este responsabilă din punct de vedere ecologic și are, printre altele, ținte clare de reducere a emisiilor de CO2 și a consumului energetic. Siguranța angajaților este, de asemenea, o chestiune extrem de importantă.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: