text.skipToContent text.skipToNavigation

Livarre Just-In-Time


Preferi să menții inventarul la un nivel cât mai scăzut. Cu cât ai de întreținut mai puține proiecte interne, cu atât veți cheltui mai puțin pentru administrare și pentru metri pătrați ocupați. În schimb, eficiența proceselor logistice va crește, fiind însoțită de o mai mare fiabilitate și calitate pe care le vei putea oferi clienților tai. Cu ajutorul livrării just-in-time, ne va face plăcere să contribuim la acest rezultat. Este flexibilă și adaptată organizației tale., ceea ce face ca produsele să fie disponibile în momentul în care ai nevoie de ele.


​​​​​​​La momentul oportun

În cazul livrării Just in Time, elementul principal este data de livrare. Selectăm furnizorii în funcție de lista de achiziții, apoi comandăm produsele și materialele la timp și ne asigurăm că acestea sunt livrate la momentul propice. Nu prea târziu și nici prea devreme. De asemenea, ținem în permanență situația sub control, datorită sistemelor noastre extinse de monitorizare a comenzilor în așteptare. Produsul nu poate fi livrat la timp? În acest caz, te vom informa în timp util și vei avea rapid o alternativă.


Detaliere specifică

Modul în care comanzi piesele, în funcție de proiect, reprezintă și modul în care monitorizăm procesele conexe. Căutăm, găsim, achiziționăm și analizăm împreună cu tine sistemul logistic, ceea ce ne face să fim responsabili de disponibilitate. La nivel intern, realizăm o diferențiere strictă între comenzile din stoc și comenzile specifice clientului. Prin urmare, putem să comunicăm informații foarte specifice, până la nivelul fiecărui punct de pe lista de comandă, aferentă proiectului. Datorită împărțirii detaliate a portofoliului nostru de produse, oferim feedback cât mai curând posibil. Nu ne este frică să afirmăm: acest mod de lucru ne face să fim unici.


Solicită o prezentare gratuită

Dorești să afli mai multe despre livrările just-in-timela momentul oportun, asigurate de ES Elektro? După o prezentare gratuită oferită de unul dintre experții noștri, vei avea o imagine clară cu privire la opțiuni și beneficii. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Aprovizionare
​​​​​​​In trecut, o mică parte din gamă asigura majoritatea necesarului pentru marea parte a societăților. În ziua de astăzi, lucrurile s-au schimbat și în era internetului, cumpărăm mai puțin din mai multe tipuri de produse. Long tail este viitorul, iar ES Elektro joacă un rol de pionierat în domeniul său, ajutându-vă să găsiți produsul adecvat pe care îl căutați, atât din interiorul, cât și din exteriorul gamei noastre. Produse specifice clienților sunt disponibile printr-un proces de achiziție personalizat.
citiți mai departe
Impachetare KIT
Kitting ține lucrurile în mișcare! Mai multe produse sunt livrate într-un kit, numerotat cu un număr unic de articol și impachetat după dorința clientului. Un kit este, prin urmare, un produs personalizat, furnizat direct de noi, menit sa îți ia grijile de pregătire de pe cap. În schimb, te poți apuca direct de asamblarea unei mașini, a unui tablou electric sau de mentenanța unui echipament, deoarece ai toate piesele de care ai nevoie în acel kit.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: