text.skipToContent text.skipToNavigation

Asistență Tehnică și Suport Proiectare


itsme Industrial Automation cunoaște lumea ta. Și nu ne rezumăm la a o spune, o și demonstrăm. Când te vizităm, nu avem o abordare pasivă. Acționăm și trecem direct la treabă. Această atitudine proactivă ne definește. Eficacitatea acestei abordări poate fi văzută clar în serviciile noastre de suport și asistență tehnică.


​​​​​​​Pentru procese optimizate

Încercă să privești suportul pentru proiectare ca pe un mijloc de testare și validare a ideilor tale despre automatizări. Vei primi un feedback despre concept, vei obține o perspectivă asupra procesului și vei descoperi unde și cum poți obține mai multă eficiență. În funcție de solicitarea ta, putem sa stabilim si întâlniri, de exemplu, pentru punerea în funcțiune a unei instalații. Putem să asigurăm noii instalații un randament optim, bazat pe experiența și cunoștințele noastre despre produse. Pentru că asta vei primi de la noi! Nu o prezentare extravagantă a brandurilor, ci sfaturi competente pentru optimizarea proceselor.


În orice fază

Căuți o părere avizată despre proiectul tău? Ai un echipament nou în zona de producție și dorești să te asiguri că este setat corect? Profită de experiența și competența noastră. Vom fi alături de tine la fiecare pas, de la inițiere, definire și proiectare până la pregătire, implementare și întreținere ulterioară. Deci, depinde de tine să decizi în ce fază a proiectului dorești să ne implici. Îți stăm la dispoziție, indiferent de domeniul sau gradul de detaliere al solicitării.

Fă alegerile corecte pentru proiectele de automatizare, alături de noi. Profită de cunoștințele noastre despre produse și contează-ne pentru o discuție introductivă. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: