text.skipToContent text.skipToNavigation

Domenii


​​​​​​​itsme ES Elektro înseamnă tehnologie industrială, dar și furnizare de produse, servicii și soluții electrice și mecanice. Prin urmare, nu suntem doar furnizorul tău cu valoare tehnică adăugată, ci ne asigurăm și că beneficiezi de produsele adecvate, la momentul potrivit, toate acestea adaptate proceselor tale logistice.

​​​​​​​De asemenea, dispunem la nivel intern de cunoștințele tehnice și experiență care ne permit să furnizăm și să întreținem echipamentele industriale variate.
În ultimii ani, am ajutat sute de întreprinderi să rezolve o varietate de provocări industriale.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline. Mai jos este o prezentare a principalelor domenii pe care le deservim.

Poate esti interesat si de:

Constructia de masini
Mașinile construite în Olanda pentru diverse piețe, de la mașinile de ambalat la instalațiile cu robot de sudură și mașinile pentru industria alimentară sunt capodopere tehnice.
Citiți mai departe
Intretinere
Miza este mare în segmentul industrial. Mașinile și instalațiile trebuie să sporească performanța, optimizând în același timp funcționalitatea și complexitatea. Pentru a atinge un randament maxim, utilizatorii finali doresc să reducă la minimum timpul de nefuncționare și se așteaptă la o intervenție imediată în cazul producerii de defecțiuni.
Citiți mai departe
Construire module
Modularizarea reprezintă cuvântul cheie în construcția actuală de mașini și de instalații. Ingineria și construirea specifice clientului sunt riscante, costisitoare și consumatoare de timp.
Citiți mai departe
Instalare
În sectorul instalațiilor, toate resursele trebuie utilizate. Există o lipsă accentuată de lucrători calificați, în timp ce tranziția energetică iminentă generează foarte multe lucrări suplimentare în construcțiile rezidențiale și nerezidențiale.
Citiți mai departe
Integrarea sistemelor
Integrarea sistemelorÎn construcția de mașini și automatizarea industrială, accentul cade mai mult ca niciodată pe integrarea sistemelor. Componentele separate, modulele, sistemele, dispozitivele și mașinile sunt integrate în linii de producție complete.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: