text.skipToContent text.skipToNavigation

Instalații și instalatori


În sectorul instalațiilor, toate resursele trebuie utilizate. Există o lipsă accentuată de lucrători calificați, în timp ce tranziția energetică iminentă generează foarte multe lucrări suplimentare în construcțiile rezidențiale și nerezidențiale. În același timp, industria instalațiilor se află încă în creștere. Societățile continuă să investească în noi construcții și extinderi. Nu numai pentru a-și spori capacitatea, ci și pentru ca fabricile lor să devină mai inteligente și să reducă consumul de energie.

Pe scurt, lucrări de instalații mai solicitante și mai puține persoane care să le implementeze. Furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată poate oferi o soluție. Dispune de produsele și tehnologia necesare unei fabrici inteligente și eficiente din punct de vedere energetic. De la senzori, tehnologii pentru rețele de comunicație și cablajele pentru internetul lucrurilor (IoT) la iluminatul cu LEDuri și sistemele de gestionare a iluminatului. În plus, dispune de cunoștințe despre implementarea corectă a componentelor și a altor materiale pentru un sector specific. Ia în considerare cerințele privind siguranța în cazul exploziilor în petrochimie sau, de exemplu, proiectarea  în industria prelucrării alimentelor.

Însă un lucru important este cert: furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată poate ajuta ca munca să devină mai inteligentă și mai eficientă. Spre exemplu, furnizând ansambluri astfel încât instalațiile să funcționeze pe principiul plug&play. Aceasta necesită mai puțin timp și reduce probabilitatea producerii de erori. Un alt lucru util îl constituie furnizarea tuturor produselor pentru o instalare în kituri, astfel încât tehnicianul să dispună mereu de componentele adecvate, fără a fi nevoit să le caute. Livrarea la timp la locația unde lucrările trebuie realizate este complet ideală. Și, cu ajutorul Kanban sau al altei forme de management sofisticat al colectării comenzilor, tehnicianul nu eșuează niciodată.

​​​​​​​În industria instalațiilor accentul se pune tot pe reducerea timpului de execuție, pe diminuarea costurilor și pe reducerea riscurilor. În timp ce calitatea ocupă una dintre primele poziții de pe agendă. Deoarece, în contextul evoluțiilor relativ noi, precum IoT și LED, își fac apariția rapid numeroase tipuri de furnizori noi de tehnologie. Furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată dispune de experiența necesară pentru a face alegerile corecte și pentru a transforma fiecare instalație într-un succes.

Poate esti interesat si de:

Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
Tehnologii de iluminat
Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începeți pentru locația dvs. de producție? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede veți vedea un profit? În cadrul unei game enorme de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă tehnologia de iluminat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: