text.skipToContent text.skipToNavigation

Lemnul și hârtia


Industria lemnului este supusă presiunii. Datorită absorbției de CO2, copacii sunt esențiali în reducerea impactului încălzirii globale. Gestionarea durabilă a pădurilor și exploatarea forestieră responsabilă sunt, prin urmare, ingrediente importante ale politicii globale privind clima. Certificările FSC [Forest Stewardship Council (Consiliul pentru administrarea pădurilor)] și PEFC [Programme for the Endorsement of Forest Certification  (Programul pentru aprobarea certificării forestiere)] contribuie la aceasta. În mod inevitabil, acest lucru va crește costul exploatării lemnului. Mai mult, acestea sunt vremuri turbulente pentru industria hârtiei și cartonului, un consumator important de lemn alături de construcții, industria mobilei și sectorul de distribuție (pentru cutii și paleți).

Cererea de hârtie scade din cauza creșterii digitalizării, fapt demonstrat de scăderea tirajului ziarelor și revistelor și de scăderea volumului de corespondență fizică. În plus, pentru producția de hârtie sunt necesare mai puține fibre lemnoase noi. Din ce în ce mai mult, fibrele provin din surse alternative cum ar fi hârtia veche, iarba și bumbacul. Pe de altă parte, cererea de carton în scopuri de ambalare este în creștere datorită creșterii explozive a comenzilor online și a livrării corelate de pachete. Datorită concurenței acerbe - de exemplu, „fără costuri de livrare” - și aici există o presiune semnificativă din punct de vedere al prețurilor.

Prin urmare, utilajele și liniile de producție pentru industria lemnului și a hârtiei trebuie să fie eficiente și echipate la nivel maxim cu componente standard, la costuri reduse. În același timp, există procese grele în această industrie în ceea ce privește sarcinile mecanice, temperatura, umiditatea și murdăria. Componentele trebuie, prin urmare, să fie robuste și să existe așteptări ridicate în ceea ce privește service-ul și întreținerea.

Accentul pus pe costuri și durabilitate face din economia de energie o provocare importantă. Aceasta presupune, de exemplu, implementarea de convertizoare de frecvență în diferite instalații. În plus, iluminatul cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic contribuie la reducerea costului total al proprietății. Desigur, trebuie să existe întotdeauna un iluminat „bun”, din motive de sănătate și securitate la locul de muncă și, într-un sector precum industria grafică, pentru asigurarea calității vizuale. Un plan de iluminare detaliat, poate genera profituri pe ambele fronturi.

Furnizorul tehnic cu valoare adăugată vă poate oferi consultanță cu privire la această gamă largă de subiecte tehnice și economice datorită experienței sale vaste. Acesta asigură nu numai tehnologia necesară pentru inovații, ci și consumabilele pentru componente mecanice și electrice  pentru o funcționare eficientă. Acest partener este expert în acest sector.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: