text.skipToContent text.skipToNavigation

Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical


itsme este numele unui grup internațional, independent de cinci companii. Un grup de companii ce oferă tehnologii inovative, un furnizor pentru industrie, constructori de mașini, constructori de cabinete electrice și instalatori industriali. Atât pentru proiectarea noilor sisteme cât și pentru imbunatațirea instalatiilor curente, ajutam companiile să își crească veniturile, să își reducă riscurile și să minimizeze costurile.

Suntem un partener tehnic, atât pentru produsele Electrice cât și pentru cele Mecanice, oferind servicii și soluții pentru piața industrială cu un focus mare în zona de automatizări și acționări (Motion and Control). Ne distingem oferind atât tehnologie, cât și distribuție: o gamă largă de produse, concepte logistice dovedite și soluții tehnice de ultimă generație.

Utilizăm cele mai noi tehnologii, procese și instrumente digitale pentru a facilita clienților găsirea, selectarea, proiectarea, construcția, intreținerea și livrarea produselor în cel mai scurt timp din piață.

Privim în fata, anticipăm nevoile și te ajutam sa identifici și sa rezolvi problemele. Cu peste 100 de ani de experienta și cu cei 550 angajați din Belgia, Germania, România, Olanda și Spania conectăm punctele Smart Factory: aducem idei la viața si te ajutam sa reușești.


100 de ani de tradiție

Fondată în 1919, itsme este specializată în furnizarea de produse electrice și mecanice, soluții și servicii. De peste un secol suntem unul dintre cei mai importanți specialiști în acest domeniu. Nenumărați constructori de mașini, constructori de cabinete electrice, utilizatorii finali industriali și instalatori industriali apeleaza la noi.

În 2007 ne-am lărgit orizonturile și am devenit un jucător pe piața europeană odată cu deschiderea ES Elektro în România. A urmat rapid extinderea operațiunilor noastre în Germania, Belgia și Spania. Și căutăm continuu să ne extindă în Europa. Deseori suntem solicitați de clienții noștri să îi urmăm în alte țări și să le furnizăm același nivel de servicii și expertiză cu care sunt obișnuiți.

Suntem un grup cu adevărat european. Nu doar prezența noastră pe piață, ci și în eforturile noastre de a lucra împreună cu companii similare independente din Europa. În urmă cu 25 de ani, proprietarul itsme, Peter Leeflang, a fost (co) fondator al IDEE, un grup important de furnizori electrici europeni, cu 12 membri prezenți în 16 țări și o cifră de afaceri de 4.7 miliarde de euro. În prezent, un parteneriat dinamic între membrii, furnizorii și clienții IDEE, este în desfășurare sub conducerea membrului său, Henk Oude Brunink.

Poate esti interesat si de:

Contact
Consilierii noștri,specialiștii în domeniul tehnic șiexperții în logisticăvă vor ajuta cu plăcere în privința problemelor dumneavoastră comerciale și tehnice legate de produsele, serviciile șisoluțiilenoastre din domeniile electric și mecanic.
Citiți mai departe
Despre noi
Oferta noastră este extinsă și depășește furnizarea fiabilă de componente electriceși produse specializate. Datorită gamei noastre exhaustive de servicii tehnice și logistice, reușim să contribuim la succesul clienților noștri:
Citiți mai departe
Companie
Ne sprijinim clienții, pentru ca aceștiasăpoatăobținereușite maxime, prin selectarea șiimplementarea de componente și sisteme electrice și mecanice, precum și prin serviciile șilogistica oferite. Prin oferta noastră de asistențătehnică, ne asigurămcăclienții se pot concentra asupra activităților lor de bază.
Citiți mai departe
Durabilitate
itsme stimulează și asigură o utilizare eficientă a energiei prin promovarea și utilizarea de produse, sisteme și soluții durabile. Le oferim clienților noștri soluții care stimulează utilizarea eficientă a energiei și sunt susținute de produse „verzi”. Factorii esențiali ai acestor soluții sunt produsele eficiente din punct de vedere energetic, precum și utilizarea eficientă atât a proceselor noastre, cât și a proceselor clienților noștri.
Citiți mai departe