text.skipToContent text.skipToNavigation

Gamă de produse


Împreună cu partenerii și furnizorii noștri de tehnologie, itsme oferă un portofoliu extins de produse electrice și mecanice pentru producători de utilaje industriale, utilizatori industriali finali, tablotieri și integratori. În cadrul acestei game diverse și complete distingem următoarele grupuri de mărci:
 

Signature

Mărcile noastre cheie provenite de la furnizori de top, la nivel internațional, de tehnologii in automatizarea industrială, cu un portofoliu extins, pentru care suntem deja Partener certificat  sau pentru care urmărim statutul de Partener certificat în toate țările unde itsme își desfășoară activitatea.


Premium

Mărci importante ale furnizorilor internaționali și regionali de top care se concentrează pe anumite produse și/sau tehnologii care aduc o contribuţie puternică la mărcile Signature ale itsme.


​​​​​​​Core

Mărci ale furnizorilor internaționali și regionali importanți care sunt complementare și/sau oferă beneficii specifice suplimentare mărcilor Signature și Premium din portofoliul de produse itsme.


​​​​​​​Service

Mărci pe care le oferim clienților noștri ca serviciu. Deseori, aceste mărci nu sunt legate direct de portofoliul nostru de produse industriale, dar suntem bucuroși să le facilităm clienților accesul la aceste produse mai ales prin abordarea long tail.

Poate esti interesat si de:

Signature Brands
Împreună cu partenerii și furnizorii săi de tehnologii, itsme oferă un portofoliu extins de produse electrice și mecanice pentru constructorii de mașini, utilizatorii finali, constructorii de module și instalatorii profesioniști.
Citiți mai departe
Certified partnerships
Partenerii noștri pentru succesul dvs. În calitate de partener aprobat, itsme oferă nu doar o gamă completă de produse, ci și modificări personalizate pentru clienți. Consultanții tehnici itsme sunt caracterizați prin cunoștințe excelente despre produse și prin consultanță tehnică calificată.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: