text.skipToContent text.skipToNavigation
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  26 mai 2021
  Înțelegerea procesului de producție
  Deși aprovizionarea centrelor care oferă servicii de îngrijire este adesea bine organizată, pe de altă parte există uneori încă loc de îmbunătățire, în special în ceea ce privește procesele de igienă. Cu acel lucru în minte a început să lucreze acum zece ani Jop van Haaren, director și proprietar al Less2Care din Raalte. Rezultatul? VacuSan: o soluție automată pentru ambalarea în vid și eliminarea în condiții de siguranță a materialelor uzate pentru incontinență. Părțile electronice ale sistemului de operare sunt livrate sub formă de kit - un pachet specific clientului - de către itsme. „În calitate de client, nu mai trebuie să vă faceți griji în această privință”.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  7 mai 2021
  Atunci când presiunea timpului îți controlează programul
  Proiectarea și livrarea de proiecte industriale la cheie, automatizarea sistemelor de operare; Mario Claes, proprietarul Etec Systems din Balen \(Belgia\), se bazează pe o sursă de experiență în continuă creștere de acum paisprezece ani. Fiecare situație prezintă provocări unice. Fiecare soluție contribuie la o gamă de cunoștințe mereu în expansiune, utilă la fiecare comandă nouă. Însă pe o piață în care evoluțiile au loc cu o viteză amețitoare, nu puteți avea toate cunoștințele la îndemână, mai ales dacă vă lipsește timpul pentru testări extinse. Și tocmai acolo intră în joc colaborarea cu itsme Breemes.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  19 mar. 2021
  Țesături pentru a asigura o calitate perfectă
  Producția Spandauer Velours se concentrează pe velur și țesături de pluș de înaltă calitate pentru industria de echipamentelor de vopsit și curățare, precum și pentru sectorul comercial. Modernizarea este o dovadă a angajamentului companiei față de calitate. Unitățile de mașini ACS880-M04 de la ABB controlează aplicația.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  18 mar. 2021
  Partener sub presiune
  În fiecare zi, atât companiile mici, cât și cele mijlocii se confruntă cu provocarea de a-și reconfirma poziția în lanțurile valorice. Acestea realizează acest lucru mai ales prin soluții personalizate, obținute cu ajutorul unor utilaje speciale. În acest context, este vitală creșterea flexibilității și a vitezei în ceea ce privește performanța întreținerii, după cum a demonstrat un proiect comun între AL-KO DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH și itsme Schultz+Erbse.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Moderna Printing – în ton cu vremurile
  De-a lungul E313, în orașul belgian Paal Beringen, clădirea Moderna Printing iese în evidență zi și noapte. Și pe bună dreptate, pentru că, în interior, o echipă cu trei schimburi se ocupă de o cantitate gigantică de tipărituri 24 de ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Posibilitățile sunt foarte diverse, de la broșuri publicitare și reviste ilustrate până la broșuri de călătorie proiectate elegant. Moderna Printing a investit recent într-o extindere. Prin construirea unei hale noi dotată cu echipamente noi de ultimă generație, compania se concentrează pe îndeplinirea la nivel superior a dorințelor clienților săi. Bineînțeles, iluminatul nu putea fi neglijat. itsme Breemes a fost angajat să ofere câteva sfaturi personalizate de iluminat.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Comunicarea clară înseamnă jumătate din luptă câștigată
  Uneori, un proiect pare să fi fost organizat de la început la sfârșit. Dar dacă ți se cere în ultimul moment să arăți de ce este capabilă compania ta? Cei de la eReM din Zwijndrecht, Țările de Jos, știu totul despre asta. În parte, datorită unei oferte solide, aceștia și-au convins clientul final - un constructor olandez care operează la nivel internațional - să li se alăture. Și, în acest caz, literalmente pentru că, în ceea ce privește instalarea întregului sistem electric al unui nou șantier naval din Kenya, componentele au fost expediate prin transport maritim. Provocarea lor principală? În faza preliminară, totul trebuia să fie 100% corect. Acest lucru a necesitat o pregătire temeinică în care eReM să poată conta pe sprijinul itsme.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Sustenabilitate totală
  La periferia Hengelo-Zuid, tonele de deșeuri și-au găsit un nou scop în fiecare an. Prin incinerare, separare și compostare, energia și materiile prime sunt extrase și își găsesc drumul înapoi în societate. Odată cu căldura care este eliberată în timpul incinerării, Twence generează suficientă energie pentru a furniza electricitate pentru jumătate din toate gospodăriile din Twente \(regiune din estul Țărilor de Jos\). Pentru a garanta continuitatea tuturor instalațiilor, operatorii efectuează runde regulate de inspecție la instalații, așa că este importantă o vizibilitate bună. Trecând de la iluminarea fluorescentă la LED, Twence a apelat la ajutorul itsme.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  1 mar. 2021
  Renume în domeniul customizării
  Fiecare echipament care părăsește fabrica din Dokkum, Friesland \(Olanda\) este rezultatul unei cereri specifice din partea clientului. Echipa de la De Jager RVS transpune astfel de idei în modele finale care se potrivesc perfect cu practica. Specializarea lor? Construirea de echipamente personalizate în care oțelul inoxidabil joacă rolul principal. Acesta a fost cazul unui mare producător de lactate care le-a cerut o soluție de transport vertical. Alegerea unui declanșator pneumatic a fost una ușoară. Pentru a obține tot ce a fost legat de această aplicație critică dintr-o singură încercare, au invitat companiile itsme și Festo la masa de proiectare. „Doriți să integrați un pic de securitate pentru dumneavoastră.”
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  27 ian. 2021
  Potrivit pentru viitor
  TES Industrial Systems despre inovare și colaborare La TES Industrial Systems, toată expertiza în tehnologia de acționare electrotehnică este reunită sub un singur acoperiș: de la asamblarea, proiectarea și construirea panourilor, până la punerea în funcțiune, service și servicii post-vânzare. Dar care este motivația organizației? „Privim spre viitor. Dar respectăm trecutul.” TES Industrial Systems și itsme despre puterea colaborării.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  3 nov. 2020
  Soluție personalizată pentru Codesol
  Deseori, discuțiile despre soluții personalizate conduc spre inovație. În astfel de situații, există o cerință specifică care necesită o nouă dezvoltare sau adaptarea soluțiilor deja existente. Este necesară studierea în profunzime a cerințelor pentru a oferi cea mai eficientă soluție.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  28 oct. 2020
  DIM caută cooperare în dezvoltarea sistemului de operare
  De la ananas proaspăt la bucăți de fructe într-o cutie resigilabilă. Piñabar face posibil acest lucru în mai puțin de 20 de secunde. Pentru un client dintr-un supermarket, este doar o chestiune de apăsare a unui buton. Pentru Pierre van de Braak, director la Dutch International Manufacturing \(DIM\) și inventatorul sistemului Piñabar, a fost vorba de un proces complex ce a condus la realizarea acestei mașini. Ca producător de mașini, el a primit asistență din partea Schneider Electric, S2 și itsme pentru partea electrotehnică a mașinii.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  27 oct. 2020
  Kind Technologies optimizează fluxul de producție pentru incintele Rittal
  Cum asigură o organizație tranziția lină de la faza de start-up la nivelul următor? Pentru compania în plină dezvoltare Kind Technologies răspunsul rezidă parțial în scalabilitate: o dezvoltare nu doar rapidă, ci mai ales eficientă și inteligentă. Împreună cu Rittal și itsme, au analizat mai atent procesului de producție al incintelor acesteia. Prin externalizarea parțială a activității de asamblare, termenul de execuție a fost redus de la patru săptămâni la doar o săptămână.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  7 oct. 2020
  CWK Training
  O companie care este una dintre cele mai vechi din sectorul său trebuie să-și poată dovedi flexibilitatea în mod continuu. În cazul Chemiewerk Bad Koestritz, acest lucru este garantat prin întrepătrunderea activității de cercetare-dezvoltare cu ingineria și automatizarea flexibilă din fabrici, precum și prin utilizarea consecventă a oportunităților de dezvoltare profesională.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  9 iul. 2020
  Jurgen Janssens de la ECJ Automation a testat platforma web a itsme
  Feedback-ul bun conduce la îmbunătățirea rezultatelor. Un exemplu relevant este noua platformă web a Grupului itsme, despre care clienții și-au împărtășit experiențele în timpul fazei de testare. Printre ei se numără Jurgen Janssens de la ECJ Automation din Gierle, Belgia, care, la cererea itsme Breemes, a decis să testeze platforma înainte de lansarea propriu-zisă. „Funcționalitatea este cel mai important aspect, iar acest lucru a fost luat în considerare atunci când a fost creată această platformă.”
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  8 iul. 2020
  Aldel Tot înainte prin Criolit
  Topirea aluminiului necesită spargerea unei cruste groase de criolit de nenumărate ori la rând, la temperaturi ridicate. Din acest motiv, Damco Aluminium Delfzijl Coöperatie \(Aldel\) nici nu a luat în considerare folosirea unui cilindru obișnuit, în comparație cu noul spărgător de crustă. Proiectat de către IMI Norgren și furnizat de către itsme, acest cilindru are o durată de viață și rezistență de mulți ani.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  1 iul. 2020
  VCST Furnizăm valoare adăugată internațional
  ​​​​​​​Având sediul central în Sint – Truiden, linii de producție în Germania, Mexic, China și România, VCST este unul dintre cei mai mari producători și furnizori mondiali pentru industria automotive. Face parte din grupul belgian BMT, cu afaceri în diverse industrii, în toate colțurile lumii. VCST Automotive Production Alba este printre primii clienți din România cărora  itsme ES Elektro le-a oferit și le oferă un pachet complet de servicii: furnizare de materiale electrice și electrotehnice, training, consultanță și suport tehnic pentru automatizări industriale.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  30 iun. 2020
  itsme Serviciul de asistență tehnică nu răspunde niciodată cu „nu”
  Serviciul de asistență tehnică vă stă la dispoziție pentru toate întrebările legate de automatizări industriale. Specialiștii de produs studiază problema împreună cu clientul și îi comunică acestuia opinia lor; fie că acest lucru se întâmplă la sediul central din Olanda, fie la birourile din străinătate. A avea toate cunoștințele la îndemână poate fi considerată o provocare în această lume în continuă schimbare, dar aceasta este ceea ce definește echipa, spune William van Heel de la itsme.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  25 iun. 2020
  Janssen lighting
  Pornind de la motto-ul său, Johnson&Johnson a dezvoltat programul Healthy Future 2015: un plan strategic pe cinci ani pentru prioritățile din domeniile societății și sustenabilității. Compania este responsabilă din punct de vedere ecologic și are, printre altele, ținte clare de reducere a emisiilor de CO2 și a consumului energetic. Siguranța angajaților este, de asemenea, o chestiune extrem de importantă.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  3 iun. 2020
  Compost Bag
  Eficiența merge mână în mână cu informațiile. Și Compost Bag Company știe asta, din orașul belgian Herent, de unde furnizează în toată lumea folii și saci compostabili. Împreună cu Breemes, compania a selectat două dintre propriile sale linii de producție pentru a implementa cele mai recente tehnologii de control de la Siemens. Astfel, beneficiază de monitorizare în timp real și de decizii corecte în permanență.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  3 iun. 2020
  Selo Hengelo Training
  Imaginați-vă cât de valoros ar fi dacă ceea ce ați învățat s-ar potrivi perfect în practica de zi cu zi – și dacă ați fi în măsură să aplicați aceste noi cunoștințe în mod direct în propriile proiecte. Cei de la Selo, din Hengelo, vă pot spune o mulțime de lucruri despre acest subiect. Instruirea privind funcționalitatea multi-utilizator pentru portalul TIA de la Siemens oferită de itsme Industrial Automation a fost una personalizată.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  29 mai 2020
  Saplex Instruire la fața locului
  Datorită evoluției continue și rapide a sectorului industrial, instruirea specifică de înaltă calitate a tehnicienilor, precum cea oferită de itsme ELEKTRES, a devenit imperativă.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  29 mai 2020
  Programul inovator de training Universal Robots
  Proiectul la care lucrează astăzi Marius Nodiș, specialistul în coboți al ES Elektro Romania, are șanse să devină veriga care lipsește între producătorii de roboți colaborativi și beneficiarii finali ai acestora. Când o companie industrială cumpără unul, sau 10, sau 100 de roboți colaborativi, primește pentru fiecare un manual de instrucțiuni.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  8 apr. 2020
  SMET
  Ce tip de iluminat este cel mai bun din punct de vedere ergonomic? Care este cea mai economică și cea mai durabilă soluție? Acestea sunt întrebări foarte relevante pentru Grupul Smet, deoarece compania construiește o secție complet nouă la sediul său din Dessel, Belgia, pentru divizia Electromechanics a Smet GWT Europe. Cu toate acestea informațiile despre iluminat nu lipsesc, parțial mulțumită și vizitei făcute împreună cu Bremes la centrul de aplicații pentru iluminat al Philips.
  Citeste mai mult
 • 1(current)
 • 2