text.skipToContent text.skipToNavigation

Electrice și electronice


​​​​​​​Motto-ul în industria electronicii și a electrotehnicii este “mai puțin înseamnă mai mult”. Datorită miniaturizării în continuă evoluție, următoarele generații de componente devin din ce în ce mai mici, în timp ce performanța lor sporește. Vedeți chipseturile, cu structurile lor avansate pe bază de semiconductori. Deseori, noile mașini care produc aceste componente sunt mai mari și mai complexe. Iar instalațiile în care sunt utilizate componentele trebuie să asigure un nivel mai înalt de funcționalitate.

Pe scurt, ștacheta este ridicată la un nivel din ce în ce mai ridicat. Cerințele devin tot mai stringente, în tot mai multe privințe, rezumate deseori sub denumirea QLTC: Calitate (Quality), Logistică (Logistics), Tehnologie (Technology), Cost (Cost). Toate acestea reprezentând motive pentru ca un constructor de mașini sau un integrator de sistem să reducă complexitatea și riscurile. Spre exemplu, atribuind o mai mare responsabilitate furnizorilor și, dacă aceștia sunt numeroși, optimizând numărul lor. Apoi, responsabilitățile îi revin furnizorului cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată, care poate organiza mai eficient lanțul de aprovizionare al clienților.

Totul începe cu aceste componente mai mici. Uneori, este nevoie de centre speciale pentru a le prelucra în mod adecvat. Realizarea de kituri, gruparea componentelor per mașină sau instalație, reprezintă un pas logic ulterior, care le oferă un confort sporit clienților. Același lucru se aplică și consolidării aprovizionării, prin gruparea fluxurilor de materiale de la mai mulți furnizori. Pentru eficientizarea sporită a logisticii, furnizorului cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată poate oferi soluții inteligente, bazate pe conceptele momentului oportun și al eficienței economice. Și dacă, ulterior, producția trebuie reorganizată într-o manieră axată pe economie, acesta poate oferi nu numai tehnologia aferentă, ci și consiliere pentru automatizarea industrială.

Un aspect care necesită o atenție și o grijă adecvate este reprezentat de numărul din ce în ce mai mare de reglementări. Să ne gândim la calitate, siguranță, senzitivitatea electrostatică, mediul ambiant și durabilitate (de la substanțe periculoase la amprenta CO2). Curățenia este, de asemenea, extrem de relevantă, întrucât din ce în ce mai multe sisteme încep să funcționeze pe bază de tehnologii cu vacuum. Componentele sunt curățate în prealabil și livrate într-un ambalaj curat. Aceasta include consiliere și amenajarea unui spațiu de lucru conform cu standardele privind senzitivitatea electrostatică, precum și adoptarea măsurilor necesare. Cineva trebuie să fie atent la aceste lucruri, iar acesta este furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată, deoarece are cea mai bună perspectivă de ansamblu, de la detaliile mărunte la imaginea generală.

Poate esti interesat si de:

Tehnologii de iluminat
Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începeți pentru locația dvs. de producție? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede veți vedea un profit? În cadrul unei game enorme de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă tehnologia de iluminat.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: