text.skipToContent text.skipToNavigation

Segmente


itsme ES Elektro înseamnă tehnologie industrială, dar și furnizare de produse, servicii și soluții electrice și mecanice. Prin urmare, nu suntem doar furnizorul tău cu valoare tehnică adăugată, ci ne asigurăm și că beneficiezi de produsele adecvate, la momentul potrivit, toate acestea adaptate proceselor tale logistice.

De asemenea, dispunem la nivel intern de cunoștințele tehnice și experiență care ne permit să furnizăm și să întreținem echipamentele industriale variate. În ultimii ani, am ajutat sute de întreprinderi să rezolve o varietate de provocări industriale. Și, în cadrul acestor societăți, deservim o varietate de segmente

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline. Mai jos este o prezentare a principalelor segmente pe care le deservim. ​​​​​​​

Poate esti interesat si de:

Electric si electronic
​​​​​​​Motto-ul în industria electronicii și a electrotehnicii este “mai puțin înseamnă mai mult”. Datorită miniaturizării în continuă evoluție, următoarele generații de componente devin din ce în ce mai mici, în timp ce performanța lor sporește. Vedeți chipseturile, cu structurile lor avansate pe bază de semiconductori. Deseori, noile mașini care produc aceste componente sunt mai mari și mai complexe. Iar instalațiile în care sunt utilizate componentele trebuie să asigure un nivel mai înalt de funcționalitate.
Citiți mai departe
Industria alimentara
Concurența este intensă în industria alimentară. Sănătatea și mediul sunt teme dominante. Lupta dintre branduri pentru un loc pe rafturile supermarketurilor puternice este mai acerbă decât oricând. În același timp, acele supermarketuri sunt implicate într-un război continuu al prețurilor și încep să apară noi canale de distribuție. Gândiți-vă la livrarea la domiciliu a cutiilor cu alimente pentru prepararea meselor. Producătorii de alimente ar trebui să poată răspunde acestor tendințe prin reducerea costurilor și inovații.
Citiți mai departe
Martim si Offshore
​​​​​​​Vremurile actuale reprezintă o perioadă tulbure pentru industria navală și offshore, însă în realitate aceasta a existat dintotdeauna. Nivelurile investițiilor fluctuează în funcție de prețul petrolului și de climatul politic, așadar constructorii de nave și platforme trebuie să fie pregătiți în permanență pentru suișuri și coborâșuri. Iar datorită locației și politicii sale de externalizare, această industrie evoluează la fel de dinamic, între Europa de Est și Asia înapoi către vest.
Citiți mai departe
Mineritul, mineralele și metalele
România are o industrie de bază destul puternică. Gândiți-vă la întreprinderile metalurgice, la producătorii de materiale pentru turnătorii și de construcții, de la țigle la cărămizi. Cu toate acestea, în contextul actual economic și datorită altor companii de profil concurente, puternic automatizate, nu este sigur că aceste companii vor putea continua să funcționeze cum au făcut-o până acum.
Citiți mai departe
Ambalarea si manipulare
În acest caz avem de-a face cu conținutul, dar și cu ambalajul. Acest lucru este cu siguranță valabil pe piața de consum, în care ambalajul ar trebui să determine consumatorul să cumpere produsul pe care îl conține - sau, opusul, în cazul tutunului. În plus, ambalajul exterior ar trebui să fi și atractiv. De exemplu, în ziua de azi multe produse sunt așezate pe raft \(în comerțul cu amănuntul\) în cutie, pentru o prezentare mai bună și o așezare mai ușoară pe rafturi.
Ambalarea si manipularea materialelor
Manipularea, transportul rutier și feroviar al mărfurilor
Economia continuă să crească și, prin urmare, sunt transportate mai multe persoane și bunuri. De aceea drumurile și căile feroviare devin mai aglomerate, iar manipularea și transbordarea sunt în creștere în centrele de distribuție, în porturi și în alte centre de transport. Acest lucru va intensifica desfășurarea „activelor”, iar eventualele defecțiuni vor avea consecințe grave. Un tren staționar blochează rețeaua feroviară, iar un camion care se defectează creează ambuteiaje de lungă durată. De exemplu, dacă o macara nu funcționează, șoferii nu au activitate. Aceasta înseamnă că oamenii și bunurile vor ajunge cu întârziere la destinație.
Citiți mai departe
Constructii si infrastructura
Automatizarea își face simțită prezența și în clădirile noastre din ce în ce mai mult . Scopul este creșterea confortului și comoditatea. De exemplu, în case, birouri și fabrici, se poate regla încălzirea, ventilația sau chiar întregul climat, cât și iluminatul. Sistemul de securitate este ușor de activat și dezactivat, iar deschiderea sau închiderea perdelelor se poate face acum în mod automat.
Citiți mai departe
Agricultură, silvicultură și pescuit
În agricultură, silvicultură și pescuit, condițiile sunt adesea dificile. Mașinile și utilajele funcționează în toate condițiile meteorologice și sunt expuse uneori la forțe \(naturale\) semnificative și la substanțe \(îngrășăminte\) agresive. În același timp, trebuie să genereze randamente ridicate și să funcționeze eficient, deoarece presiunea asupra prețurilor este o constantă - mai ales în industria alimentară, care se confruntă cu războiul prețurilor dintre supermarketuri.
Citiți mai departe
Industria auto
​​​​​​​Sectorul auto se află sub o presiune intensă, în condițiile în care tranziția de la motoarele cu combustie internă la cele electrice este iminentă. La momentul de față, mașinile electrice sunt prevăzute cu baterii, însă celulele de combustibil care funcționează pe bază de hidrogen reprezintă o alternativă puternică. În aceste condiții, există un nivel ridicat de nesiguranță în privința direcției exacte și a ritmului tranziției. În același timp, activitatea continuă ca de obicei: sectorul auto produce un număr mare de vehicule într-o varietate din ce în ce mai mare. Logistica este o provocare majoră, pentru care o rețea de furnizori strâns aliniată trebuie să asigure cea mai înaltă calitate la cel mai recent preț și la momentul oportun.
Citiți mai departe
Produse petrochimice, petrol și gaze
Tranziția în domeniul energiei ocupă un loc de frunte pe agenda politică și industrială. Cu toate acestea, ponderea energiei eoliene și solare în aprovizionarea cu energie este încă modestă și, pentru mulți ani de acum înainte majoritatea mașinilor vor continua să funcționeze pe bază de combustibili fosili. Aceasta înseamnă că, pentru moment, industria de petrol și gaze naturale și industria petrochimică vor funcționa în continuare la capacitate maximă.
Citiți mai departe
Ridicare
În industriile cum ar fi logistica, industria metalurgică și construcțiile, trebuie mutate în mod regulat sarcini grele. Prin urmare, aceste sectoare nu pot funcționa fără sisteme de ridicare. Dacă se întâmplă ceva, de exemplu dacă o încărcătură cade dintr-o macara, consecințele asupra persoanelor și materialelor pot fi foarte grave. De aceea, siguranța reprezintă principala prioritate și, pe lângă aceasta, continuitatea este, de asemenea, critică. Dacă echipamentul de ridicare este defect, se oprește lucrul din punctul de transbordare, fabrică sau șantier, cu toate daunele economice asociate.
Citiți mai departe
Lemn si hartie
Cererea de hârtie scade din cauza creșterii digitalizării, fapt demonstrat de scăderea tirajului ziarelor și revistelor și de scăderea volumului de corespondență fizică. În plus, pentru producția de hârtie sunt necesare mai puține fibre lemnoase noi. Din ce în ce mai mult, fibrele provin din surse alternative cum ar fi hârtia veche, iarba și bumbacul. Pe de altă parte, cererea de carton în scopuri de ambalare este în creștere datorită creșterii explozive a comenzilor online și a livrării corelate de pachete. Datorită concurenței acerbe - de exemplu, „fără costuri de livrare” - și aici există o presiune semnificativă din punct de vedere al prețurilor.
Citiți mai departe
Plastic si cauciuc
Posibilitatea de utilizare a materialelor plastice și a cauciucului în produsele profesionale și de larg consum este aproape nelimitată. Acest lucru se datorează variațiilor mari în formulele și aspectul materialelor polimerice. Ele sunt caracterizate de proprietăți favorabile \(mecanice\), cum ar fi greutatea redusă, oferă o flexibilitate avansată în design, sunt ușor de procesat și oferă opțiuni pentru funcționarea produselor din plastic.
Citiți mai departe
Apa curata și reziduală ​​​​​​​
Apa este una dintre cele mai importante resurse din lume, iar nevoia de apă curată continuă să crească. În multe locuri, deficitul de apă și poluarea pun în pericol sănătatea publică și, ca urmare, generează o creștere a costului pentru consumul de apă. Acesta este motivul pentru care prețul apei crește, iar guvernele măresc taxele pentru evacuarea apei reziduale. Atât cetățenii, cât și întreprinderile se confruntă cu această problemă. Lumea corporatistă utilizează apa nu numai ca materie primă pentru produse, ci și ca un instrument de producție, pentru răcire, curățare etc.
Citiți mai departe
Produsele farmaceutice și substanțele chimice
Lumea modernă are nevoie de produse farmaceutice și substanțe chimice pentru sănătate și nevoile zilnice. Cu toate acestea, ambele industrii se confruntă deseori cu un public critic, printre altele, din cauza impactului asupra mediului, lipsei \(presupuse\) de siguranță și a prețurilor ridicate. Aceasta înseamnă că trebuie să facă tot posibilul pentru a funcționa în condiții de siguranță și eficiență, menținând și crescând chiar standardele de calitate.
Citiți mai departe
Energie
​​​​​​​Petrolul și gazele naturale nu se vor epuiza în perioada imediat următoare, însă extracția acestora presupune costuri tot mai crescute și o amenințare din ce în ce mai mare pentru mediu și climă. În plus, acestea au asociate riscuri politice și geologice. Cota de piață a surselor de energie alternativă este, prin urmare, în continuă creștere, de la energia eoliană și solară la energia hidroelectrică, de biomasă și deja clasica energie nucleară. Dezvoltarea în continuare a acestor tehnologii necesită numeroase inovații axate pe generarea de energie fiabilă și accesibilă.
Citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: