text.skipToContent text.skipToNavigation

VMI-2BIN ( Vendor Managed Inventory )


Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.


De ce 2BIN?

Cu ajutorul sistemului VMI – 2BIN oferit de ES Elektro, vei rămâne proprietarul stocului, fără să  îți mai faci griji cu aprovizionarea produselor. Valoarea stocului poate fi redusă cu 30%, iar departamentele de achiziție și recepție a produselor se vor ocupă de mai puține sarcini decât înainte. Dar ce se întâmplă cu facturile? Aceasta se face lunar, printr-o factură cu o singură linie și o anexă cu toate produsele comandate.


2BIN:

Astăzi, peste 350 de companii se bazează pe soluția noastră, de obicei se referă la 2BIN, o soluție foarte simplă în esență. 2BIN împarte produsele din stoc în două cutii. Cutia din față este goală? În acest caz, veți continua cu cutia din spatele ei, în timp ce cutia goală va fi aprovizionată la timp. Astfel, stocul vă este întotdeauna ușor accesibil, disponibil și optim, datorită evaluărilor bianuale.
Vorbiți cu experții noștri

​​​​​​​Experiența ne arată că o mulțime de companii alocă aproximativ 80% din activități, pe articole ce reprezintă doar 20% din valoarea totală. Îți sună cunoscut? După o sesiune Skype gratuită cu unul din experții noștri, vei ști cum și unde îți poți îmbunătăți procesul logistic. Contactează-ne pentru o programare și te vom suna în decurs de o zi lucrătoare.

Poate esti interesat si de:

Consultanță pentru depozitul tehnic
Bun, știi că ai stoc în depozit. Dar cum îți organizezi stocul în mod optim astfel încât să te coste cât mai puțin posibil? Prin consultanța oferită de Es Elektro pentru depozitul tehnic, îți poți transforma depozitul într-un centru logistic. Ne ocupăm de supraveghere, oferim recomandări pentru depozitare și eficientizăm operațiunile din cadrul depozitului.
citiți mai departe
SPOS
Spare Parts Organising Service se referă la serviciul de organizare a pieselor de schimb. Proiectat pentru a digitaliza inventarul, rezultatul este un fișier clar, pentru gestionarea bunurilor în sistem. Cu SPOS de la ES Elektro, nu va mai trebui să cauți piesele de schimb, vei avea acces direct la un depozit bine organizat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: