text.skipToContent text.skipToNavigation

STEP 7

STEP 7 este software-ul pentru programarea controlerelor logice programabile (PLC) din familia SIMATIC S7 de la Siemens AG și este succesorul STEP 5 destinat controlerelor SIMATIC S5. Datorită utilizării pe scară largă a controlerelor SIMATIC (controlerele PLC și pentru PC), STEP 7 a devenit aproape un standard în Germania și concurează cu alte instrumente de programare care, la rândul lor, au la bază IEC 61131-3.

ESelektro oferă cursul de instruire Siemens STEP 7 Classic

Acest curs este destinat angajaților din toate domeniile sectorului industrial, care nu au cunoștințe sau au cunoștințe minime în ceea ce privește controlerele logice programabile (PLC-uri). Scopul acestui curs este de a ajuta participanții să înțeleagă structura și funcționarea unui PLC și să creeze și să testeze legături simple, folosind software-ul de programare STEP 7.

Poate esti interesat si de:

Siemens
Cerințele pe care trebuie să le respecte utilajele și fabricile moderne sunt într-o creștere constantă, în toate industriile.
Citiți mai departe
Siemens TIA Portal
Portalul de automatizare complet integrat \(portalul TIA\) vă oferă acces nerestricționat la gama noastră completă de servicii de automatizare digitalizate, de la planificare digitală și inginerie integrată și până la operarea transparentă.
Citiți mai departe
Siemens Convertisseurs de fréquences
Cu ajutorul familiei de convertizoare SINAMICS, puteți rezolva orice sarcină individuală din domeniul acționării, în intervalul de tensiune scăzută, tensiune medie și curent continuu.
Citiți mai departe
Siemens Step5
STEP 5 este software-ul de programare pentru controlerele logice programabile Simatic S5 de la Siemens.
Citiți mai departe