text.skipToContent text.skipToNavigation

Energie


​​​​​​​Petrolul și gazele naturale nu se vor epuiza în perioada imediat următoare, însă extracția acestora presupune costuri tot mai crescute și o amenințare din ce în ce mai mare pentru mediu și climă. În plus, acestea au asociate riscuri politice și geologice. Cota de piață a surselor de energie alternativă este, prin urmare, în continuă creștere, de la energia eoliană și solară la energia hidroelectrică, de biomasă și deja clasica energie nucleară. Dezvoltarea în continuare a acestor tehnologii necesită numeroase inovații axate pe generarea de energie fiabilă și accesibilă.

În societatea noastră modernă, continuitatea - în plus față de siguranță - este esențială în furnizarea de energie. Prin urmare, sistemele energetice, de la convertoarele din instalațiile solare până la generatoarele pentru morile de vânt și turbinele din centralele hidroelectrice trebuie să fie echipate cu componente robuste. Subsistemele critice, cum ar fi cele din unitatea de control, ar trebui furnizate cu funcții de redundanță. Acest lucru ar trebui să prevină cât mai mult posibil întreruperile neplanificate pentru întreținerea corectivă.

Cu toate acestea, perioada de întrerupere planificată, pentru întreținerea preventivă sau chiar predictivă, ar trebui, de asemenea, limitată în măsura maximă posibilă, atât din cauza întreruperii nedorite a alimentării cu energie, dar și din cauza costului și organizării complexe a lucrărilor de întreținere; gândiți-vă la morile de vânt de pe mare sau la centralele nucleare. Pe lângă asigurarea calității, standardizarea componentelor și service-ul și logistica eficientizate pot contribui la continuitate, atât din punct de vedere operațional, cât și financiar.

Având în vedere toate acestea, constructorii și utilizatorii sistemelor energetice au multe aspecte diferite de luat în considerare. O parte care poate oferi consiliere detaliată în acest sens este furnizorul tehnic cu valoare adăugată, care, de exemplu, deține și cunoștințe despre reglementările de siguranță și metodologiile de întreținere, cum ar fi monitorizarea stării de funcționare. În scopuri de inovație, acest partener are la dispoziție și un spectru larg de tehnologii. Pe lângă aceasta, el poate livra toată gama de consumabilele pentru componente mecanice și electrice necesare și poate implementa concepte logistice inteligente pentru acestea. Acesta este modul în care furnizorul tehnic cu valoare adăugată creează o perspectivă însorită în acest sector.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: