text.skipToContent text.skipToNavigation

Siemens Step 5

STEP 5 este software-ul de programare pentru controlerele logice programabile Simatic S5 de la Siemens. Siemens a încetat producția acestui software la 1 octombrie 2005, deoarece nu se mai dezvoltă Simatic S5. S5 este urmat de Simatic S7, cu software-ul de programare STEP 7. Cu ajutorul STEP 5, se pot crea programe pentru utilizatori pentru toate controlerele programabile Simatic S5.

ESelektro oferă cursul de bază STEP 5 pentru SIMATIC S5-90/95/100/115/135 și 155U

Scopul acestui curs este de a ajuta participanții să înțeleagă structura și funcționarea unui PLC S5 și să creeze și să testeze legături simple, folosind software-ul de programare STEP 5. Vă veți extinde competențele de depanare hardware și software și veți învăța cum să depanați. Un alt obiectiv al cursului este acela de a vă consolida abilitățile de a modifica un program existent și de a aprofunda cunoștințele teoretice. În urma parcurgerii acestui curs, veți putea identifica și elimina erorile.

Poate esti interesat si de:

Siemens
Cerințele pe care trebuie să le respecte utilajele și fabricile moderne sunt într-o creștere constantă, în toate industriile.
Citiți mai departe
Siemens Step7 Classic
STEP 7 este software-ul pentru programarea controlerelor logice programabile \(PLC\) din familia SIMATIC S7 de la Siemens AG și este succesorul STEP 5 destinat controlerelor SIMATIC S5. Datorită utilizării pe scară largă a controlerelor SIMATIC \(controlerele PLC și pentru PC\), STEP 7 a devenit aproape un standard în Germania și concurează cu alte instrumente de programare care, la rândul lor, au la bază IEC 61131-3.
Citiți mai departe
Siemens TIA Portal
Portalul de automatizare complet integrat \(portalul TIA\) vă oferă acces nerestricționat la gama noastră completă de servicii de automatizare digitalizate, de la planificare digitală și inginerie integrată și până la operarea transparentă.
Citiți mai departe
Siemens Convertisseurs de fréquences
Cu ajutorul familiei de convertizoare SINAMICS, puteți rezolva orice sarcină individuală din domeniul acționării, în intervalul de tensiune scăzută, tensiune medie și curent continuu.
Citiți mai departe