text.skipToContent text.skipToNavigation

Standardizare


Cu cât inginerii derulează mai puține operațiuni, cu atât vor deveni mai eficienți. Probabil că utilizezi mai multe branduri pentru anumite grupe de produse. În acest caz, achizițiile și administrarea reprezintă o activitate foarte solicitantă pentru departamentele administrative și logistice. Închipuie-ți că toate aceste operațiuni ar putea fi de domeniul trecutului. De exemplu, reducând variația inutilă și profitând de avantajele pachetelor armonizate,  cât de mult ai putea economisi?


Mai puține branduri, mai multe avantaje din punct de vedere al prețurilor

Spunei adio proceselor redundante și utilizează cunoștințele noastre în privința standardizării. Angajații noștri din domeniul tehnic și logistic negociază cu brandurile de top preferate. Cele mai importante criterii în acest caz sunt disponibilitatea și aplicațiile tehnice. Pe măsură ce numărul de branduri scade, avantajul de preț crește în mod proporțional. Costul total de exploatare scade și, datorită unui proces de comandă mult mai simplificat, economisiți timp pentru alte soluții ce permit reducerea furnizorilor. Simplu și eficient.


​​​​​​​Consiliere online privind standardizarea

Vă interesează reducerea numărului de furnizori? Ne face plăcere să vă oferim consiliere în standardizare pentru un grup specific de produse. Aceasta pornește de la baza de date cu articole.

​​​​​​​Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Aprovizionare
​​​​​​​In trecut, o mică parte din gamă asigura majoritatea necesarului pentru marea parte a societăților. În ziua de astăzi, lucrurile s-au schimbat și în era internetului, cumpărăm mai puțin din mai multe tipuri de produse. Long tail este viitorul, iar ES Elektro joacă un rol de pionierat în domeniul său, ajutându-vă să găsiți produsul adecvat pe care îl căutați, atât din interiorul, cât și din exteriorul gamei noastre. Produse specifice clienților sunt disponibile printr-un proces de achiziție personalizat.
citiți mai departe
Servicii identificare
Un producător de utilaje dorește să își poată gestiona fără probleme piesele de schimb. Indiferent dacă este vorba despre întreținerea prognozată sau despre înlocuirea pieselor în momentul unei disfuncții, disponibilitatea are o importanță primordială. De asemenea, atunci când efectuați o achiziție inteligentă, vă așteptați și la prețuri avantajoase, deși nu știți sigur dacă obțineți o anumită piesă în cele mai competitive condiții posibile.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: