text.skipToContent text.skipToNavigation

Cursuri


Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.


Cursuri generice sau personalizate?

Cu ajutorul nostru poți afla mai multe despre tehnologiile producătorilor de top, precum Siemens, Schneider Electric și Danfoss. Extinde-ți cunoștințele despre PLC-uri, HMIuri și acționari electrice. Află mai multe despre software-ul SCADA și instruiește-te în domeniul siguranței mașinilor. Fiecare curs se bazează pe o ofertă standard pe care o putem adapta la nevoile tașe, după consultare. De exemplu, prin gruparea modulelor și reducerea numărului de zile de curs sau ținând cursurile la sediul tău, în locul centrului nostru de training. 


Păstrează-ti cunoștințele 

În plus față de oferta largă de cursuri specializate pe produse, pachetele noastre oferă mai mult spațiu pentru tehnologie în general. Și asta dintr-un motiv foarte important. Imaginează-ți următorul scenariu: un coleg cu cunoștințe de programare unice părăsește organizația. Ce faci în această situație? Dacă transmiți și împărtășești cunoștințele în interiorul companiei, reduci riscul pierderii acestora. Nu este un lux inutil, mai ales cu lipsa actuală de personal tehnic bine calificat și de încredere. 


​​​​​​​Ești interesat?

Află mai multe despre cursurile pe care le oferim și pe care le putem grupa, de asemenea, în pachete complete de instruire. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Suport inginerie
itsme Industrial Automation cunoaște lumea ta. Și nu ne rezumăm la a o spune, o și demonstrăm. Când te vizităm, nu avem o abordare pasivă. Acționăm și trecem direct la treabă. Această atitudine proactivă ne definește. Eficacitatea acestei abordări poate fi văzută clar în serviciile noastre de suport și asistență tehnică.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: