text.skipToContent text.skipToNavigation

Ambalare și manipularea materialelor

​​​​​​​
În acest caz avem de-a face cu conținutul, dar și cu ambalajul. Acest lucru este cu siguranță valabil pe piața de consum, în care ambalajul ar trebui să determine consumatorul să cumpere produsul pe care îl conține - sau, opusul, în cazul tutunului. În plus, ambalajul exterior ar trebui să fi și atractiv. De exemplu, în ziua de azi multe produse sunt așezate pe raft (în comerțul cu amănuntul) în cutie, pentru o prezentare mai bună și o așezare mai ușoară pe rafturi.

Tendințe similare se înregistrează și pe piața profesională. Importanța imaginii și a ambalajului produselor este în creștere, iar logistica trebuie să fie eficientă. De exemplu, ambalajele pentru comerțul cu amănuntul sunt prevăzute cu perforații suplimentare și trebuie să nu sufere deteriorări la manipulare. De asemenea, nu trebuie să provoace defecțiuni în timpul procesării și trebuie să fie ușor de manevrat. Aceasta înseamnă că manipularea ambalajelor, dar și a produselor în general devine o etapă tot mai critică a procesului. Fapt care generează cerințe ridicate privind automatizarea și robotizarea.

Aceasta înseamnă că producătorii de mașini de ambalat și alte echipamente de manipulare se confruntă cu numeroase provocări funcționale. Odată cu aceasta, este necesară integrarea perfectă în linii complete pentru manipularea fizică, dar și pentru protocoalele de comunicare cu privire la control. În același timp, constructorii de mașini și integratorii de sisteme trebuie să livreze tot mai repede sistemele de ambalare și manipulare, deoarece deciziile de investiții se fac tot mai des în ultimul moment.

Toate acestea necesită inovații continue și organizarea eficientă a construcției și instalării liniilor. Standardizarea componentelor și a modulelor contribuie la aceasta, precum și un concept logistic inteligent pentru consumabilele pentru componente mecanice și electrice . Furnizorul tehnic cu valoare adăugată poate oferi consultanță în acest sens și, desigur, asigura consumabilele și tehnologia necesare. Acest partener știe totul despre conținut și despre ambalaj.

Poate esti interesat si de:

Verificare aer comprimat
Un compresor este un echipament puternic. Este indispensabil în multe situații, dar scurgerile din sistemul pneumatic se pot transforma rapid în consumuri crescute de energie. Aveți la locația dvs. un compresor cu o capacitate mai mare de 20 kW? Și nu a fost verificat în ultimii doi ani? Întrebați despre verificarea circuitelor de aer comprimat. Utilizăm un aparat de măsură cu ultrasunete pentru a descoperi eventualele scurgeri din circuitul de aer comprimat, pentru a le marca și pentru a le lista într-un raport. Toate acestea, fără a vă întrerupe producția. După verificare, veți ști exact unde există pierderi de aer comprimat și ce eficiență are infrastructura dvs. de aer comprimat.
citiți mai departe
LIVRARE just-in-time
Preferi să menții inventarul la un nivel cât mai scăzut. Cu cât ai de întreținut mai puține proiecte interne, cu atât veți cheltui mai puțin pentru administrare și pentru metri pătrați ocupați. În schimb, eficiența proceselor logistice va crește, fiind însoțită de o mai mare fiabilitate și calitate pe care le vei putea oferi clienților tai. Cu ajutorul livrării just-in-time, ne va face plăcere să contribuim la acest rezultat. Este flexibilă și adaptată organizației tale., ceea ce face ca produsele să fie disponibile în momentul în care ai nevoie de ele.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: