text.skipToContent text.skipToNavigation

Servicii End of Life


Cunoașteți ciclul de viață al echipamentelor din producție? Știi în ce moment ar fi recomandată următoarea intervenție sau când va fi absolut necesară. Aceste lucruri simple îți pot fi de folos pentru a preveni un dezastru, întreruperea producției?

Deși în trecut, majoritatea componentelor mecanice funcționau zeci de ani – cu ajutorul unei picături de ulei – durata de viață a echipamentelor moderne scade în mod constant. Acest lucru este foarte neplăcut dar în același timp poate fi prevăzut. Având din ce în ce mai mulți consumatori de energie în rețea pot apărea fluctuații, iar acest lucru poate crea disconfort pentru unele echipamente mai sensibile din rețea.

Noile funcționalități ale echipamentelor ne ușurează uneori muncă, dar în același timp spre deosebire de vremurile de mult apuse, acum necesită mult mai puțină intervenție hardware dar în schimb pot veni din ce în ce mai des cu o multitudine de actualizări software.

Cum poți preveni și rezolva o astfel de problemă complexă care poate apărea și în Compania pe care o reprezinți?

Având în vedere noile provocări generate de peisajul tehnologic actual mult mai complex avem soluția potrivită pentru tine.

Asigură-te din timp că poți beneficia de serviciile noastre pentru sfârșitul perioadei de utilizare (End of Life) a echipamentelor.


Cum procedăm?

După semnarea unui Contract cadru vom face o verificare completă a echipamentelor, iar ulterior pe baza acestei analiză veți primi o ofertă tehnico-comerciala. Astfel având datele necesare, le vom păstra în siguranță și vă vom anunța ori de câte ori este necesar. În acest fel puteți monitoriza mult mai ușor și confortabil starea utilajelor și a componentelor acestora.


​​​​​​​Piesele de schimb pot fi puse la dispoziția dumneavoastră și de asemenea veți primi informații prompte despre soluții alternative în cazul în care nu sunt disponibile piese de schimb.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Update informatii tehnice
Performanța a crescut în ultimii ani, iar echipamentele de producție s-au înmulțit? Felicitări! Dar trebuie să ai în vedere că lucrurile nu se vor opri aici. Gândeste-te câte bătăi de cap și ce volum mare de muncă va implica acest lucru. V-a deveni din ce în ce mai complex de gestionat numărul mare de echipamente pe care le aveți în inventar.
Citiți mai departe
Prospectare si sourcing
Echipa ta lucrează continuu pentru a face față provocărilor impuse de producția zilnică? Pentru toți timpul este limitat. Chiar dacă timpul nu le permite să fie la zi cu cele mai recente evoluții și tendințe tehnologice, noi va înțelegem pe deplin îngrijorarea. Dorința noatra este să va ajutăm să fiți la zi cu cele mai recente informații, care vă pot ajuta să faceți diferența într-o piață competitive! Datorită gamei noastre extinse de produse și furnizori, inginerii și tehnicienii noștri investesc o mare parte din timpul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii. Uneori, poate fi vorba despre o nouă interfață oferită pentru un anumit motor, în alte cazuri poate fi vorba despre o actualizare firmware care pune la dispoziție noi funcționalități, ce bineînțeles pot fi valorificate în proiectele tale.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: