text.skipToContent text.skipToNavigation

Industria auto


​​​​​​​Sectorul auto se află sub o presiune intensă, în condițiile în care tranziția de la motoarele cu combustie internă la cele electrice este iminentă. La momentul de față, mașinile electrice sunt prevăzute cu baterii, însă celulele de combustibil care funcționează pe bază de hidrogen reprezintă o alternativă puternică. În aceste condiții, există un nivel ridicat de nesiguranță în privința direcției exacte și a ritmului tranziției. În același timp, activitatea continuă ca de obicei: sectorul auto produce un număr mare de vehicule într-o varietate din ce în ce mai mare. Logistica este o provocare majoră, pentru care o rețea de furnizori strâns aliniată trebuie să asigure cea mai înaltă calitate la cel mai recent preț și la momentul oportun.

Furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată joacă un rol important în acest domeniu tensionat, deoarece urmărește îndeaproape inovațiile mai mici sau mai mari care apar. De asemenea, participă la furnizarea directă către producătorii și furnizorii auto din prima, a doua sau a treia linie. Sistemele logistice inteligente au fost concepute în acest sens. Pentru volumele mari de piese, care reprezintă încă o practică foarte răspândită în industria auto, acesta poate chiar să asigure realizarea pieselor conform specificațiilor clientului, dacă este necesar. Sau poate oferi consiliere pentru aprovizionarea cu produsele adecvate și poate furniza sugestii pentru alternative potrivite, din punct de vedere al funcționalității, calității și prețului. Spre exemplu, greutatea redusă reprezintă întotdeauna un criteriu important în selectarea componentelor. Iar standardizarea ajută la reducerea complexității logistice.

Contribuția la nivel indirect a furnizorului cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată este, de asemenea, foarte interesantă. Spre exemplu, poate susține furnizorii din industria auto în proiectarea liniilor lor de producție și în detectarea, corectarea și prevenirea defecțiunilor. Fiabilitatea livrărilor este, în cele din urmă, de cea mai mare importanță în această industrie. În cazurile necesare, acesta furnizează tehnologie și cunoștințe, cum ar fi automatizarea industrială. Alte servicii includ instruirea tehnică pentru operatori și ateliere de inovație. În acest mod distribuitorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată ajută la evoluția industriei auto.

Poate esti interesat si de:

Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: