text.skipToContent text.skipToNavigation

Gestionare documentatie utilaj


​​​​​​​Cunoașteți deja situația: în timpul unui proiect, comunicarea dintre toți participanții se derulează eficient și fără probleme. Se discută alternativele și se iau decizii rapid; sunt definite configurările și sunt atribuiți parametrii. Însă, la puțin timp de la punerea în funcțiune, încep să apară întrebări sau probleme. Între timp, angajații cheie au plecat din societate, fapt care generează dificultăți majore.

În absența unei documentații detaliate privind sistemele dumneavoastră, operatorii se vor găsi în imposibilitatea de a rezolva problema. Și nu doar ei, ci și firmele sau partenerii de service, care vor încerca să refacă o configurație sau să restabilească o setare, după defectarea sistemului sau după înlocuirea unei componente. Iar acest scenariu nu are nici măcar în vedere cerințele de reglementare, cum ar fi certificatele de securitate, documentele vamale sau certificatele de origine. Proiectele dumneavoastră ar trebui să cuprindă o documentație exhaustivă și clară. Iar noi vă putem ajuta în această privință. 

Documentația virtuală vă va ajuta și într-o etapă ulterioară. Vă oferim, de asemenea, asistență în privința sistemelor existente, pentru crearea documentației virtuale aferente. Astfel, angajații dumneavoastră beneficiază de un mod de vizualizare de ultimă generație, care nu doar că va ajuta la operarea și întreținerea sistemelor dumneavoastră, ci vă va garanta faptul că lucrați în condiții de siguranță, conform prevederilor legale.

Împreună cu partenerii noștri, după proiectul de documentare, vă vom oferi informații privind operațiunile dumneavoastră în timp real, oricând și oriunde aveți nevoie de ele. Dumneavoastră obțineți o aplicație personalizată, care îmbunătățește eficiența operațională cu elemente de realitate augmentată, fapt care îi va permite operatorului să transfere datele curente și obiectele virtuale către un dispozitiv, utilaj sau sediu.

​​​​​​​Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Analiza risc pentru siguranta utilajelor
Utilajele tale sunt protejate adecvat? Există suficiente elemente de protecție? Și, de asemenea, utilajele sunt echipate pentru oprirea de urgență? După o inspecție realizată în conformitate cu Directiva privind echipamentele tehnice, poți răspunde afirmativ la toate aceste întrebări. Poți aplica pe mașinile tale marcajul CE, care atestă respectarea directivei europene. Și, în plus, aspectul cel mai important: acordați prioritate absolută siguranței utilizatorului.
Citiți mai departe
Optimizare
La itsme, suntem specializați în integrarea sistemelor. O spunem cu sinceritate. Iubim combinația dintre cunoștințe și tehnologie, și ne bucurăm să o implementăm pentru clienții noștri. Mai mult, există întotdeauna un rezultat pe termen scurt. În acest mod au reușit unii dintre clienții noștri să ajungă la o reducere de 75% a costurilor în procesarea tranzacțiilor. Ne entuziasmăm când auzim astfel de povești de succes. Și dvs.?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: