text.skipToContent text.skipToNavigation

Responsabilitate și sustenabilitate corporativă


Cu alte cuvinte: CSR. Unul din cele mai populare cuvinte în afacerile din toată lumea. Desigur, termeni precum sustenabilitate, responsabilitate socială și atmosferă prietenoasă nu se aplică numai afacerilor ci și stilului de viață, educației și mediului înconjurator al indivizilor; pe scurt, tuturor aspectelor vieții.

itsme și-a setat ca scop contribuția continuă la societatea noastră ca asamblu. Faptul că suntem pe calea cea bună este dat de emiterea certificatului CS&R în luna Februarie a anului 2020 de către un institut internațional de certificări. Asta ca adaos la certificările noastre ISO9001 și ISO 26000. În politica noastră continuu extinsă și îmbunătățită au rol principal trei teme: Oamenii, Planeta și Profitul.


Oamenii

Credem cu tărie că principalul atu ca valoare și semnificație al unei afaceri sunt oamenii săi. Astfel investiția în oameni este de o importanță maximă. Dezvoltarea personală ajută compania in ansamblu deoarece îî ajută pe clienții noștri.

Organizația itsme a implementat, deja de mai mulți ani principiile celor 7habits(Stephen Covey) prin învățarea programelor folosite de multe alte companii de success din întreaga lume. Acestea continuă să constituie baza programelor noastre de dezvoltare personală.

De asemenea, toți angajații noștri au șansa de a se înscrie într-un program online de învățare digitală cu o vastă varietate de cursuri. Avem și un instructor profesionist intern. Angajații noștri sunt încurajați să urmeze cursuri și în afara programului de lucru, cheltuielile financiare fiind suportate de către itsme.

Noi lucrăm pe baza unui set de valori, atât cu clienți,i cât și cu furnizorii noști. Acestea sunt:

  • Comunicare: comunicăm într-o manieră structurată și folosim un limbaj corect și inteligibil.
  • Disciplină: suntem dedicați în respectarea programărilor, procedurilor, planificărilor, instrucțiunilor și limitelor de timp.
  • Integritate: ținem cont atât de valorile individuale cât și de cele ale organizației și acționăm în consecință.
  • Ascultare: suntem capabili să extragem mesajele importante din informațiile verbale și/sau nonverbale. Reușim să face asta punând întrebări și reacționând la răspunsuri pentru a asigura alinierea lor.
  • Deschidere față de critici: învățăm din critică și suntem pregătiți să ne asumăm greșelile și lipsurile.
  • Respect: suntem deschiși față de opiniile și sentimentele celorlalți și ne tratăm cu respect.
  • Independență: suntem capabili să fim independenți și să ne luăm propriile decizii.


Planeta

În calitate de distribuitori de componente mecanice și electrice și sisteme pentru industrie și inginerie mecanică, jucăm un rol important în următoarele nivele de eficientizare a industriei și a societății noastre.  Departamentul nostru Industrial Automation masoară consumul de CO2 și energie, pentru clienții noștri și îi sfătuiește cu privire la monitorizarea și măsurile de reducere a costurilor în domeniile automatizării, pneumatice și altele. În plus, oferim sfaturi proactive cu privire la durabilitatea produselor. Departamentul Lighting Technology crează modele de iluminat pentru clienții noștri, modele bazate pe posibilele eficiențe energetice și  reducerea de CO2.  Departamentul  Connected Business recomandă și implementează soluții logistice personalizate. Cu aceste soluții avansăm mai mult decât orice alt distribuitor. Oferim clienților oportunitatea de a primi o imiagine de ansamblu și control asupra procesului logistic și o înțelegere mai bună a reducerii de CO2. Am reușit să cream pentru clienții noștri o reducere de 65% în procesul logistic existent.

Pentru a ne reduce urmele, ne măsurăm propriul consum de resurse, apă și energie și-l reducem prin implementarea activă a politicilor ce promovează folosirea energiei și resurselor durabile în schimb. Folosim hârtie și materiale de împachetare reciclate și separăm tipurile de deșeuri. Ne stimulăm activ  acționarii să adopte politici asemănătoare și să ia atitudini asemănătoare față de subiectele CS&R.

Studiile arată că distribuitorii pot reduce fluxul de mărfuri din lanțul de aprovizionare cu 75%. În calitate de specialist longtail, itsme livrează clienților o gamă mai largă și mai diversificată de produse.Așadar, nu avem doar cea mai mare „cotă de portofel”, ci și un nivel mai mare de consolidare a fluxului de mărfuri.
Profitul

Începutul itsme datează încă din 1876 și ne dorim să continuăm relatiile cu partenerii noștri pentru o perioadă cât mai lungă. Lumea este intr-o continuă schimbare iar pentru a rămâne relevanți trebuie să ne reinventăm din nou și din nou. Ca și afacere de familie suntem mândri de trecutul nostrum, dar suntem entuziasmați pentru viitor. Bazat pe viziunea noastră pe termen lung.   

În relație strânsă cu viziunea și strategia pe termen lung este un management responsabil și sănătos și o metodă de raportare corectă și clară. Reinventarea noastră necesită o serie continuă de investiții în companie, acționari și viitorul nostru.

​​​​​​​Ne raportăm rezultatele bazat pe standarde naționale și internaționale. Renumite firme de contabilitate verifică și aprobă aceste rapoarte.
Profitul este reinvestit în dezvoltarea companiei, a angajaților, tehnologiilor, programelor de parteneriat și achiziții, atât în România cât și international.

Poate esti interesat si de:

Calitate
Noi suntem itsme: Tehnologie industrială și furnizare pentru industria mecanică și electrică. Suntem un furnizor tehnic independent de produse, servicii și soluții din domeniul electric și mecanic, fiind specializați pe aplicațiile pentru mișcare și control.
Citiți mai departe
Partener cu itsme ES Elektro
Vămulțumim pentru interesul acordat itsme ES Elektro. Suntem în căutare de furnizori și parteneri de afaceri care pot oferi produse, servicii șisoluții inovatoare, de calitate înaltă,care îi ajută pe cliențiinoștrisăreușească.
Citiți mai departe
Contact
Consilierii noștri,specialiștii în domeniul tehnic șiexperții în logisticăvă vor ajuta cu plăcere în privința problemelor dumneavoastră comerciale și tehnice legate de produsele, serviciile șisoluțiilenoastre din domeniile electric și mecanic.
Citiți mai departe
Companie
Ne sprijinim clienții, pentru ca aceștiasăpoatăobținereușite maxime, prin selectarea șiimplementarea de componente și sisteme electrice și mecanice, precum și prin serviciile șilogistica oferite. Prin oferta noastră de asistențătehnică, ne asigurămcăclienții se pot concentra asupra activităților lor de bază.
Citiți mai departe