text.skipToContent text.skipToNavigation

Evaluare calitate energie


​​​​​​​Software-ul vostru se blochează mai des, fără un motiv aparent? Inginerii responsabili de testare se plâng că obțin măsurători haotice și analize incorecte? 

Mediul industrial impune provocări speciale pentru tehnologia modernă. Componentele de control sunt componente electronice extrem de complexe, care, din acest motiv, pot reacționa extrem de sensibil. Se întâmplă destul de des ca firmele să se confrunte cu disfunctualităti software și cu erori de măsurare și control a căror cauză nu poate fi corelată cu instrumentele în sine. 

Semnalele de control ale dispozitivelor de ultimă generație necesită o sincronizare precisă, de exemplu cu unitățile de evaluare. Ca urmare a supratensiunii tranzitorii sau a abaterilor de frecvență în rețelele de distribuție deseori învechite ale companiilor  se pot produce perturbări care, la prima vedere, nu au o cauză identificabilă. Întreruperile scurte de curent și deformările semnificative ale undei sinusoidale obișnuite a tensiunii de alimentare, de exemplu, prin comutarea la sarcini mari sau prin utilizarea acestora, precum în cazul motoarelor electrice puternice, reprezintă o cauză frecventă. 
 

De unde provine acest lucru? 

În cazul în care compania ta se confruntă cu un astfel de eveniment sau cu alte situații similare, aparent inexplicabile, sau dacă efectuați analize sensibile în rețea, vă rugăm să ne contactați. Experții noștri analizează operațiunile dumneavoastră timp de o săptămână sau două, folosind dispozitive de măsurare, pentru a stabili cauza de bază a problemelor apărute. Ulterior, vă vom trimite o evaluare detaliată, care va recomanda măsurile adecvate pentru a elimina fluctuațiile de curent, cauzate la nivel intern, precum și problemele generate de acestea.

​​​​​​​Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Evaluare calitate energie
Software-ul vostru se blochează mai des, fără un motiv aparent? Inginerii responsabili de testare se plâng că obțin măsurători haotice și analize incorecte? Mediul industrial impune provocări speciale pentru tehnologia modernă. Componentele de control sunt componente electronice extrem de complexe, care, din acest motiv, pot reacționa extrem de sensibil. Se întâmplă destul de des ca firmele să se confrunte cu disfunctualităti software și cu erori de măsurare și control a căror cauză nu poate fi corelată cu instrumentele în sine.
Citiți mai departe
Suport inginerie
itsme Industrial Automation cunoaște lumea ta. Și nu ne rezumăm la a o spune, o și demonstrăm. Când te vizităm, nu avem o abordare pasivă. Acționăm și trecem direct la treabă. Această atitudine proactivă ne definește. Eficacitatea acestei abordări poate fi văzută clar în serviciile noastre de suport și asistență tehnică.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: