text.skipToContent text.skipToNavigation

Scanare de ProceseScanarea noastră de procese este ideală atât pentru identificarea de probleme cât și pentru a îmbunătăți gestionarea stocului. Asta nu ține numai de probleme legate de valoarea stocului (articole lipsa sau învechite), dar și de exemplu, de controlul costului de achiziție (optimizare, automatizare). Cu ajutorul scanarii de procese se pot lua ușor decizii, se pot realiza îmbunătățiri și se pot elibera resurse pentru alte îmbunătățiri de procese. 

Ce îți oferă soluțiile noastre? Ce soluții sunt cele mai potrivite pentru organizație? Înțelegem că dorești să ai mai întâi o perspectivă generală. Pachetul pe care îl oferim cuprinde o analiză comparativă a costurilor/beneficiilor, realizată cu ajutorul mai multor instrumente. Alegerea instrumentului depinde de tine.


Scanare rapidă

O conversație telefonică cu unul dintre specialiștii noștri, pe baza analizei inițiale a costurilor/beneficiilor. Începem de la datele primite și le utilizăm pentru a crea informații suplimentare. Cu ajutorul scanării rapide, obțineți o prezentare practică a costurilor procesului, ceea ce constituie o bază bună pentru o analiză structurală cu ajutorul unei sesiuni „brown paper” sau „la fața locului”.


Sesiune brown paper

O metodă Lean dovedită, pe care consilierii noștri certificați Green Belt o utilizează la locația clientului. Ei fac acest lucru în cadrul unei echipe de proiect mică, formată din angajați din diverse divizii (în special mentenanță/ montaj, achiziții, logistică și financiară). În timpul unei sesiuni care durează între 3 și 4 ore, participanții primesc informații despre procesele celorlalți, aceasta este o metodă ideală pentru companiile cu o structură organizațională stufoasă sau neclar definită.
După această sesiune de Brown Paper, vom crea o descriere a procesului, pe care o vom trimite la client în decurs de o săptămână. Dacă ROI (Return On Investment) pare să fie scăzut în procesul actual, va urma în termen de două săptămâni o ofertă pentru una sau mai multe propuneri de îmbunătățire pe termen scurt.


​​​​​​​Sesiune la fața locului

O sesiune care durează între 3 și 4 ore, în care analizăm pas cu pas procesele din departamentele de mentenanță/ montaj, achiziții, logistică și financiară, împreună cu unul dintre angajați. Analizăm procesele cu ochii noștri, acest lucru va asigura o descriere precisă a acestora. Vom trimite descrierea noastră detaliată, în decurs de o săptămână după vizită, inclusiv rezultatele măsurătorilor noastre. Dacă ROI (Return On Investment)  pentru procesele curente este scăzut, vom trimite o ofertă în termen de două săptămâni, cu o propunere de îmbunătățire pentru unul sau mai multe domenii. În funcție de situație și nevoie,  vom oferi și un punchout OCI sau un link EDI.

Utilizarea instrumentelor noastre începe întotdeauna cu o consultație gratuită, în timpul căreia discutăm aspecte specifice . Ești interesat? Sau dorești să afli mai multe despre instrumentele și soluțiile noastre? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Servicii informationale
Cu ajutorul serviciilor noastre de informații despre produse, îți oferim mai mult decât un sistem 2BIN, te ajutăm să întreții și să păstrezi propria bază de date actualizată. De aceea, putem de exemplu să identificăm rapid și automat produsele ieșite din fabricație și îți putem oferi alternative cu funcții similare. Serviciile noastre de informații despre produse sunt direct corelate cu legăturile IT pe care le putem realiza EDI punchout.
Citiți mai departe
Unelte proprii
Ce pot face soluțiile noastre pentru dvs.? Care este cel mai bun pentru organizația dvs.? Înțelegem că doriți să aveți mai întâi o perspectivă. Grupată împreună cu o analiză cost-beneficiu pe care o vom conduce pentru dvs. folosind diferite instrumente. Dvs. decideți ce instrument alegeți. Dar veți câștiga mereu acea perspectivă.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: