text.skipToContent text.skipToNavigation

Situația ta


Companiile mari trebuie adesea să abordeze procese MRO complexe, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Deoarece cheltuielile de întreținere atât preventive cât și corective au o influență directă asupra rezultatului net, există o dorință intensă de a înțelege și controla TCO-ul (costurile totale).

Înțelegem tensiunea dintre divizia de Achiziții pe de o parte și cea de Operațiuni, Întreținere și Logistică pe de altă parte. În calitate de distribuitor și furnizor de servicii electrice și mecanice, îți putem traduce datele în informații valoroase: o metodă uniformă de niveluri de servicii de livrare și servicii echivalente în toate locațiile de producție cu seturi de date, evaluari și recomandări asociate. Suntem bucuroși să contribuim la implementarea tuturor proceselor MRO în mod transparent și gestionabil pentru toți clienții noștri internaționali.


​​​​​​​​​​​​​​Rezultatele tale

itsme International Accounts coordonează, organizează și garantează acordurile privind nivelul serviciilor convenite la nivel central, precum și condițiile comerciale de livrare în diversele locații de producție și în toate organizațiile itsme. În acest mod, am adus o contribuție durabilă la îmbunătățirea rezultatelor a zeci de companii care își desfășoară activitatea la nivel internațional de peste 20 de ani.

Ești interesat? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
Connected Business
Eficiența are o valoare ridicată, și atunci când se referă la procesele logistice. Gândiți-vă la liniile de comandă pentru fluxul de bunuri, de exemplu. Cele mai multe dintre acestea implică bunuri cu valoare scăzută. Cu toate acestea, cu prea multe operațiuni, costul poate crește rapid cu zece ori. Cât de mult profit puteți obține aici?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: