text.skipToContent text.skipToNavigation

Produsele farmaceutice și substanțele chimice


Lumea modernă are nevoie de produse farmaceutice și substanțe chimice pentru sănătate și nevoile zilnice. Cu toate acestea, ambele industrii se confruntă deseori cu un public critic, printre altele, din cauza impactului asupra mediului, lipsei (presupuse) de siguranță și a prețurilor ridicate. Aceasta înseamnă că trebuie să facă tot posibilul pentru a funcționa în condiții de siguranță și eficiență, menținând și crescând chiar standardele de calitate.

Companiile farmaceutice și de substanțe chimice lucrează cu procese și instalații complexe caracterizate printr-un nivel ridicat de automatizare. Controlul proceselor, asigurarea calității și siguranța necesită o implementare pe scară largă de senzori și declanșatori. În vederea asigurării flexibilității în instrumentarea instalațiilor ample, controlul curent este realizat, de preferință, printr-o rețea wireless. Aceasta înseamnă, de exemplu, că Internet of Things este tot mai prezent în aceste industrii.

În general este necesar un proces continuu, iar timpul de nefuncționare datorat defecțiunilor sau întreținerii este de nedorit. Acest lucru impune cerințe înalte privind proiectarea și executarea instalațiilor. Ele trebuie să fie fiabile și robuste și, în același timp, să fie rezistente la coroziune. Substanțele agresive pot fi implicate atât în procesul de fabricație, cât și în procesul de curățare asociat. În unele cazuri, poate fi necesară și protecția împotriva exploziilor. La sfârșitul liniei, ambalarea produsului necesită o atenție deosebită. Acest lucru trebuie făcut cu grijă și în condiții de siguranță, la un nivel proporțional cu valoarea sa.

În domeniul farmaceutic și al substanțelor chimice, companiile doresc să se concentreze din ce în ce mai mult pe competențele lor principale: dezvoltarea și comercializarea produselor. Cu toate acestea, procesele de producție și „perifericele” necesită multă atenție. Furnizorul tehnic cu valoare adăugată este una dintre părțile care le poate scuti de aceste aspecte. Acesta are cunoștințe ample cu privire la automatizarea industrială, inclusiv IoT și pune la dispoziție tehnologia necesară pentru aceasta. De asemenea, poate furniza consumabile pentru componente mecanice și electrice cu o gamă largă de componente și produse de înaltă calitate. În plus, acesta preia sarcinile de logistică și de service și le organizează în mod eficient. Acesta este modul în care acest partener are o influență sănătoasă asupra ambelor sectoare.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: