text.skipToContent text.skipToNavigation

Acceptance Test, Iluminat


Noul sistem de iluminat de la locația de producție trebuie, bineînțeles, să satisfacă toate așteptările. Situația reală corespunde cu ceea cea contractuală? Ce criterii se aplică garanției? Clarificați lucrurile între voi și furnizor, cereți-ne un ”acceptance test”.


​​​​​​​Baza pentru garanție

Un ”acceptance test” al iluminatului este un raport special pentru noul sistem de iluminat din interiorul și din jurul fabricii. Realizăm testul pentru locații existente sau noi și facem întotdeauna aceast lucru în prezența clientului, a instalatorului și a furnizorului. Evaluăm dacă instalatorul a montat sistemul de iluminat conform proiectului și măsurăm dacă valorile calculate ale luminii corespund cerințelor agreeate. De asemenea, verificăm dacă condițiile spațiale, cum ar fi temperatura, se încadrează în termenii de garanție ai producătorului. Garanția producătorului se poate dubla prin verificări perioadice ale sistemul de iluminat.

Prin efectuarea unui ”acceptance test” al iluminatului, se stabilește o valoare de referință pentru garanție. Producătorii selectați de către itsme ES Elektro pot prelungi această garanție dacă itsme ES Elektro coordonează proiectarea și testul.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Second opinion
Dorești siguranță, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viitorul plan de iluminat la locul de producție. Suntem bucuroși să evaluăm un proiect de iluminat existent, indiferent dacă se referă la o investiție viitoare sau la specificațiile tehnice ale iluminatului existent. După ce primim documentația de la specialiștii tăi, vom evalua dacă este completă și îți vom trimite o ofertă gratuită pentru un raport tip ”second opinion”.
citiți mai departe
Evaluare
Economiile cu iluminatul sunt menținute sau reduse în funcție de disponibilitatea soluțiilor. Gândește-te la schite, planuri și suprafața ce necesită iluminare. Nu poți colecta rapid aceste informații? Nici o problemă. Efectuând o analiză a locației, putem noi să colectăm toate informațiile necesare.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: