text.skipToContent text.skipToNavigation

Impachetare speciala


Comenzile trebuie să sosească la timp la destinație, nedeteriorate! Adresează-ne întrebări despre posibilitatea utilizării unor ambalaje speciale. Noi îți ambalăm produsele conform dorințelor și furnizăm toate documentele necesare pentru expediere, inclusiv documentele vamale și fișele de date privind siguranța materialelor.


​​​​​​​Ambalaje personalizate

Vezi ambalajele speciale ca ambalaje personalizate. Spre exemplu, fără să utilizăm plastic sau utilizând o cantitate foarte mică de plastic, putem sa te ajutăm, să atingi obiectivele de sustenabilitate. Sau gândește-te la paleții tratați special, fără paraziți. Nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la ambalaje - acum ne ocupăm noi de acest aspect

Cu ambalare în vid, consolidare suplimentară, pregătire imediată pentru transport, cu ajutorul ambalajelor speciale, putem garanta faptul că livrările sosesc la timp, fără a se deteriora. Ești interesat? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

 

Poate esti interesat si de:

Furnizor
Utilajele dvs. ar trebui să lucreze pentru dvs. Acest lucru pare logic, deși vă confruntați cu numeroase aspecte practice pe durata unei zile. De exemplu, cum organizați în mod optim procesul de întreținere a instalațiilor? Când și ce piesă comandați? Și, nu mai puțin lipsit de importanță: cum vă asigurați că totul este la locul său, fără a fi necesar să vă preocupați prea mult în această privință?
Citiți mai departe
Servicii informationale
Transformați informațiile în valoare pentru organizația dvs. În funcție de întrebarea dvs., specialiștii noștri vor începe să lucreze imediat pentru dvs.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: