text.skipToContent text.skipToNavigation

Construcții și infrastructură


Automatizarea își face simțită prezența și în clădirile noastre din ce în ce mai mult . Scopul este creșterea confortului și comoditatea. De exemplu, în case, birouri și fabrici, se poate regla încălzirea, ventilația sau chiar întregul climat, cât și iluminatul. Sistemul de securitate este ușor de activat și dezactivat, iar deschiderea sau închiderea perdelelor se poate face acum în mod automat.

Automatizarea unei clădiri o face mai eficientă și mai „inteligentă”. Utilizatorul poate controla diferitele funcții de la distanță, dar sistemul poate rula în mod automat în conformitate cu un program cu setări pentru timp, temperatură, lumină etc. În plus, detectarea persoanelor poate fi o opțiune. Dacă este vorba de o persoană nedorită, o alarmă poate fi programată să sune automat. Dacă nu este prezent nimeni, iluminatul și încălzirea pot fi oprite.

Modernizarea infrastructurii unei clădiri include adesea și iluminatul cu tehnologie LED. Un plan de iluminat bine conceput poate optimiza nivelurile de lumină în întreaga clădire - gândiți-vă la standardele de sănătate și securitate în muncă. De asemenea, tehnologia LED reduce consumul de energie și asigură o reducere a costurilor și a emisiilor de CO2 (sustenabilitate). Datorită duratei de viață îndelungate a lămpilor cu LED, costurile de întreținere sunt, de asemenea, reduse.

Furnizorul cu valoare adăugată tehnică vă poate oferi sfaturi cu privire la toate aceste aspecte ale automatizării și modernizării clădirilor. În plus, el poate furniza tehnologia necesară, inclusiv produsele pentru iluminat și comunicație industrială. De asemenea poate furniza și consumabilele pentru componente mecanice și electrice  necesare, inclusiv lucrări de instalare convenționale, infrastructură pentru cablaje și chiar balamale și încuietori. Astfel, acest partener asigură o abordare eficientă și inteligentă a automatizării clădirilor.

Poate esti interesat si de:

Tehnologii de iluminat
Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începeți pentru locația dvs. de producție? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede veți vedea un profit? În cadrul unei game enorme de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă tehnologia de iluminat.
citiți mai departe
Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: