text.skipToContent text.skipToNavigation

Ridicare


În industriile cum ar fi logistica (transbordările), industria metalurgică și construcțiile, trebuie mutate în mod regulat sarcini grele. Prin urmare, aceste sectoare nu pot funcționa fără sisteme de ridicare. Dacă se întâmplă ceva, de exemplu dacă o încărcătură cade dintr-o macara, consecințele asupra persoanelor și materialelor pot fi foarte grave. De aceea, siguranța reprezintă principala prioritate și, pe lângă aceasta, continuitatea este, de asemenea, critică. Dacă echipamentul de ridicare este defect, se oprește lucrul din punctul de transbordare, fabrică sau șantier, cu toate daunele economice asociate.

Siguranța și continuitatea merg mână în mână cu o bună organizare a ridicării. Totul începe prin construcția solidă a macaralelor și a altor echipamente, care au sarcinile corespunzătoare calculate pentru activitățile lor. Aceasta înseamnă selectarea componentelor potrivite pentru instalarea inițială și a unui ansamblu robust. Ulterior, inspecția și întreținerea ar trebui efectuate cu atenție pentru a identifica din timp eventualele defecțiuni și a le preveni. Evident, toate instalațiile trebuie să îndeplinească cerințele de certificare obligatorii.

Pe lângă construcția statică, funcționarea dinamică a macaralelor și a altor instalații este esențială pentru siguranță. Controlul ridicării trebuie să garanteze că sarcinile sunt transferate în siguranță. Luați în considerare stabilitatea sarcinii în timpul relocării și determinați destinația finală exactă. Automatizarea fiabilă necesită implementarea unor componente de calitate, sisteme critice care au integrate funcții de redundanță, dacă este necesar, și o programare atentă.

Prin expertiza sa vastă, furnizorul tehnic cu valoare adăugată poate oferi consultanță cu privire la siguranță și continuitate, precum și la o funcționare eficientă. Deoarece ridicarea este considerată, în principal, un element de cost. Această furnizează consumabilele pentru componente  mecanice și electrice și utilizează pentru aceasta concepte de logistică inteligentă. În același timp, inovarea în acest sector este, de asemenea, pe agenda principală, datorită reglementărilor stricte, presiunii constante cu privire la prețuri și nevoii de durabilitate. Pentru aceasta, furnizorul tehnic cu valoare adăugată poate furniza tehnologia necesară. Astfel acest partener ridică sectorul la înălțimi și mai mari.

Poate esti interesat si de:

Consultanta la locul de munca - tehnica
Indiferent cât de avansată este o mașinărie de la locul dumneavoastră de muncă, care este situația în ceea ce privește tot ceea ce se află în jurul acesteia? Există suficientă lumină? Dvs. și colegii dvs. aveți totul la îndemână? Și foarte important: beneficiați de suficientă protecție? Cel mai bun loc de muncă este acela în care angajatul are la dispoziție tot ceea ce necesită. Exact asta vă oferim, prin serviciile noastre de optimizare a locului de muncă.
citiți mai departe
Aprovizionare
​​​​​​​In trecut, o mică parte din gamă asigura majoritatea necesarului pentru marea parte a societăților. În ziua de astăzi, lucrurile s-au schimbat și în era internetului, cumpărăm mai puțin din mai multe tipuri de produse. Long tail este viitorul, iar ES Elektro joacă un rol de pionierat în domeniul său, ajutându-vă să găsiți produsul adecvat pe care îl căutați, atât din interiorul, cât și din exteriorul gamei noastre. Produse specifice clienților sunt disponibile printr-un proces de achiziție personalizat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: