text.skipToContent text.skipToNavigation

Alăturați-vă itsme ES Elektro


​​​​​​​Vămulțumim pentru interesul acordat itsme ES Elektro. Suntem în căutare de furnizori și parteneri de afaceri care pot oferi produse, servicii șisoluții inovatoare, de calitate înaltă,care îi ajută pe cliențiinoștrisăreușească.

itsme ES Elektro este un distribuitor independent, cu valoare adăugată, pentru piețeleindustriale, expert în produse, servicii, sisteme șisoluții electrice și mecanice, cu prezențăputernică în domeniul controlul mișcării.

Colaborăm cu cei mai buni producători de sisteme de comutare, tehnologii de control, sisteme de tehnologia mișcării, carcase și conexiuni, măsurareși control, cabluri și sisteme de cabluri, iluminat, sisteme pneumatice, siguranțăși mediul de lucru, scule și utilaje, dispozitive de fixare și adezivi.

Gama noastrăextinsă de produse mecanice și electrice, oferta de servicii cu valoare doveditășisoluțiile tehnice personalizate au transformat itsme ES Elektro într-un partener de top din domeniul tehnologiei șiaprovizionării industriale.

Pentru mai multe informații despre așteptărileșicerințele noastre aplicabile furnizorilor șipartenerilor, vărugămsă ne contactați.

Poate esti interesat si de:

Calitate
Noi suntem itsme: Tehnologie industrială și furnizare pentru industria mecanică și electrică. Suntem un furnizor tehnic independent de produse, servicii și soluții din domeniul electric și mecanic, fiind specializați pe aplicațiile pentru mișcare și control.
Citiți mai departe
Despre noi
Oferta noastră este extinsă și depășește furnizarea fiabilă de componente electriceși produse specializate. Datorită gamei noastre exhaustive de servicii tehnice și logistice, reușim să contribuim la succesul clienților noștri:
Citiți mai departe
Contact
Consilierii noștri,specialiștii în domeniul tehnic șiexperții în logisticăvă vor ajuta cu plăcere în privința problemelor dumneavoastră comerciale și tehnice legate de produsele, serviciile șisoluțiilenoastre din domeniile electric și mecanic.
Citiți mai departe
Companie
Ne sprijinim clienții, pentru ca aceștiasăpoatăobținereușite maxime, prin selectarea șiimplementarea de componente și sisteme electrice și mecanice, precum și prin serviciile șilogistica oferite. Prin oferta noastră de asistențătehnică, ne asigurămcăclienții se pot concentra asupra activităților lor de bază.
Citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: