text.skipToContent text.skipToNavigation

Servicii informationale


Dorești să afli unde vă situați, în special în contextul actual marcat de schimbări foarte rapide. Gândește-te, de exemplu, la acea componentă despre care producătorul a indicat că va fi scoasă din fabricație. Cu cât ești informat mai devreme, cu atât mai rapid poți anticipa. Așadar noi ne ocupăm de acest al doilea aspect, cu ajutorul gamei noastre de servicii de informare.


Informații pentru alegerile tale

Deja urmărești cele mai recente evoluții sau lucrurile nu avansează chiar atât de rapid? Cu ajutorul analizei informațiilor despre produse și datelor despre articolele clienților, putem să îți sprijinim deciziile. Beneficiază de o prezentare generală a pașilor de urmat pentru a efectua investiția adecvată la momentul potrivit.


Partener proactiv

Transpunerea informațiilor în valoare concretă, aceasta este esența activității noastre. Noi nu așteptăm, ci te informăm imediat. Organizația ta comandă regulat produse care generează valoare redusă? Poate că instituirea unui stoc la locație îți poate aduce beneficiile necesare. Există oportunități de standardizare? Sau de reducere a numărului de furnizori? Noi identificăm oportunitățile, exact așa cum te-ai aștepta de la noi.


​​​​​​​Solicită-ne consiliere

Transformă informațiile în valoare pentru organizația ta. În funcție de întrebarea ta, specialiștii noștri vor începe imediat să caute răspunsuri pentru tine. Ești interesat? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Furnizor
Utilajele dvs. ar trebui să lucreze pentru dvs. Acest lucru pare logic, deși vă confruntați cu numeroase aspecte practice pe durata unei zile. De exemplu, cum organizați în mod optim procesul de întreținere a instalațiilor? Când și ce piesă comandați? Și, nu mai puțin lipsit de importanță: cum vă asigurați că totul este la locul său, fără a fi necesar să vă preocupați prea mult în această privință?
Citiți mai departe
Impachetare speciala
Comenzile trebuie să sosească la timp la destinație, nedeteriorate! Adresează-ne întrebări despre posibilitatea utilizării unor ambalaje speciale. Noi îți ambalăm produsele conform dorințelor și furnizăm toate documentele necesare pentru expediere, inclusiv documentele vamale și fișele de date privind siguranța materialelor.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: