text.skipToContent text.skipToNavigation

Raportarea specifică clienților (management)


Producția in serie este posibila și fara stoc! Suntem mai mult decât bucuroși să utilizăm sistemul nostru ERP extins și experiența noastră vastă legată de soluții logistice inteligente pentru nevoia ta.

Așadar putem face analize clare și furniza soluții practice, bazate pe informațiile din tranzacțiile tale, date de livrare si cantități comandate. De exemplu îți putem arata foarte clar cat de des comandați, ce date de livrare și care produse sunt critice in procesul de comandă. Cu aceste informații vă puteți optimiza modul de comandă și reduce cheltuielile.

​​​​​​​De fapt vă putem oferi un supliment la sistemul vostru de ERP. Prin experienta dobândită, împreună cu conceptele noastre de logistică, te ajutăm să produci fără să mai ai nevoie de stoc. Și toate acestea, fără impact asupra flexibilității și fiabilității tale.

Poate esti interesat si de:

Furnizor
Utilajele dvs. ar trebui să lucreze pentru dvs. Acest lucru pare logic, deși vă confruntați cu numeroase aspecte practice pe durata unei zile. De exemplu, cum organizați în mod optim procesul de întreținere a instalațiilor? Când și ce piesă comandați? Și, nu mai puțin lipsit de importanță: cum vă asigurați că totul este la locul său, fără a fi necesar să vă preocupați prea mult în această privință?
Citiți mai departe
Impachetare speciala
Comenzile trebuie să sosească la timp la destinație, nedeteriorate! Adresează-ne întrebări despre posibilitatea utilizării unor ambalaje speciale. Noi îți ambalăm produsele conform dorințelor și furnizăm toate documentele necesare pentru expediere, inclusiv documentele vamale și fișele de date privind siguranța materialelor.
Citiți mai departe
Punchout OCI
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Care este statusul de inventar al unui produs? Sunt aranjamentele prețurilor actualizate? Și care este timpul de livrare? Fără o perspectivă în timp real, mentenanța produselor durează foarte mult. Și toate acestea în timpul în care ați dori să vă concentrați mai mult pe afacerea dvs. de bază.
citiți mai departe
Conexiunea EDI
Competiția internațională menține fiecare producător de mașini în alertă. Incluzând departamentul de achiziții, unde eficiența face diferența, acum mai mult ca niciodată. Luați spre exemplu impactul unei linii de comandă: o sarcină ce durează un minut, dar repetată de zeci de mii de ori în decurs de un an, devine un element cu un cost semnificativ. Se întâmplă acest lucru în compania ta? Întrebați-ne despre conexiunea EDI: Electronic Data Interchange, Transformați minute în secunde și beneficii.
citiți mai departe

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: