text.skipToContent text.skipToNavigation

Calcul Estimativ al Valorii Proiectelor


​​​​​​​Iti place să conduceți legat la ochi? Nici nouă! Mai ales atunci când este vorba despre proiectele tale!

Adesea, există mai multe proiecte de recondiționare sau instalare, ce trebuie executate în paralel cu activitatea de zi cu zi. Este evident că unul dintre aceste aspecte va avea prioritate, în detrimentul celuilalt. Luați legătura cu noi pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră începând de la planificarea proiectului, stabilirea obiectivelor și până la calcularea costurilor. În funcție de natura proiectului  avem posibilitatea de a găsi și soluții alternative, pe care poate că nu le-ai luat anterior în calcul.


​​​​​​​Cum procedăm pentru a obține o estimare a costurilor cât mai aproapiată de realitate?

Ascultăm cu atenție obiectivelor tale! Unul dintre consultanții noștri va avea o discuție deschisă cu tine legat de ideea și obiectivul proiectului. În funcție de domeniu și de complexitate apelează apoi la un tehnician, inginer sau specialist de produs care poate realiza o estimare a costurilor cât mai aproape de realitate.

Ca și următor pas vom defini materialele și componentele necesare. În calculul aferent proiectului vom avea în vedere obiectivele tehnice, dar vom ține cont și de toate specificațiile din normele de protecția muncii respectând Directivele în vigoare.

Vă vom pune la dispoziție o analiză cost beneficiu, iar dacă va fi cazul vom veni și cu soluții alternative pentru a vă ajuta să luați o decizie și pentru a avea o perspectivă detaliată asupra randamentului investiției. În cele din urmă suntem conștienți că acțiunile pe care le întreprindeți trebuie să fie justificate atât din punct de vedere economic cât și tehnic.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Update informatii tehnice
Performanța a crescut în ultimii ani, iar echipamentele de producție s-au înmulțit? Felicitări! Dar trebuie să ai în vedere că lucrurile nu se vor opri aici. Gândeste-te câte bătăi de cap și ce volum mare de muncă va implica acest lucru. V-a deveni din ce în ce mai complex de gestionat numărul mare de echipamente pe care le aveți în inventar.
Citiți mai departe
Servicii End-of-life
Cunoașteți ciclul de viață al echipamentelor din producție? Știi în ce moment ar fi recomandată următoarea intervenție sau când va fi absolut necesară. Aceste lucruri simple îți pot fi de folos pentru a preveni un dezastru, întreruperea producției? Deși în trecut, majoritatea componentelor mecanice funcționau zeci de ani – cu ajutorul unei picături de ulei – durata de viață a echipamentelor moderne scade în mod constant. Acest lucru este foarte neplăcut dar în același timp poate fi prevăzut. Având din ce în ce mai mulți consumatori de energie în rețea pot apărea fluctuații, iar acest lucru poate crea disconfort pentru unele echipamente mai sensibile din rețea.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: